#koronavírus

2020.09.26. 19:37

Koronavírus miatt felvételi zárlatot rendelt el az SZTE Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ Szívsebészeti Osztályán

A Szegedi Tudományegyetem felvételi zárlatot rendelt el a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ Szívsebészeti Osztályán koronavírus megjelenés miatt.

delmagyar.hu

Fotó: Picasa

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ Szívsebészeti Osztályán koronavírus megjelenése miatt – a rutin eljárásrendnek megfelelően – kezdeményeztük a felvételi zárlatot, mely elrendelésre került. A klinikán már kezelt betegek ellátása biztosított. Új szívsebészeti betegeket nem fogadunk – írja a hivatalos honlapján az egyetem.

Az új betegek fogadására addig, amíg a pozitív vagy kontakt kollégák visszatérnek, a Nemzeti Népegészségügyi Központ négy másik Centrumot jelölt ki. Mind az SZTE-n bennfekvő, mind az újonnan felvételre kerülő szívsebészeti betegek ellátása biztosított.

Új beteget az SZTE akkor fogad, amikor az ismételt szűréseken (dolgozók és bennfekvő betegek) mindenki negatív lesz. Ezt követően kérvényezzük a feloldást. Ennek előrelátható időpontja jövő hét elejére, közepére tehető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában