új tervet kell készíteni a vadasparknak

2020.09.25. 07:48

Joób Mártonról is kérdezik ma Botka Lászlót

Szeged 2020.09.03. Városháza Polgármesteri Hivatal Sztrájk Fotó: Török János (TJ) Délmagyarország - DM

Fotó: Török János

Senkinek sem kellett a Belvárosi híd szegedi hídfője alatti 400 négyzetméteres terület, amit vendéglátásra adna bérbe az önkormányzat. A közgyűlés korábban 800 ezer forintot kért volna érte havonta. A testület mai ülésén ezt csökkentenék 600 ezerre.

Tárgyalják a képviselők a szegedi tulajdonú cégek üzleti terveit is, a koronavírus-járvány miatt szinte az összes vállalkozásnak komoly bevételkiesése volt, ezért új üzleti tervet kellett készíteniük. Ezeket kellett volna elfogadnia a közgyűlésnek, de Szécsényi Rózsa gazdasági alpolgármester a veszteséggel tervező cégek terveit visszadobta. Így például a vadasparkot üzemeltető vállalkozásnak, és a Szegedi Közlekedési Kft.-nek is új tervet kell készítenie.

A Fidesz frakcióvezetője pedig az áfacsalás gyanúja miatt letartóztatásban lévő Joób Mártonról kérdezi a polgármestert. Tápai Péter többek között arra kíváncsi, hogy Botka László javasolja-e Joób Márton visszahívását a tanácsnoki tisztségéből és a Sport és Fürdők Kft. felügyelőbizottságából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában