Szeged

2021.01.14. 12:30

Nem tudtak levelet feladni a Klebelsberg-telepi postán

Klebelsberg-telepen élő olvasónktól érkezett a jelzés, miszerint többször is pórul járt a szegedi 17-es postán, amit nemrégiben költöztettek át a Zentai utca 31/A alá.

Munkatársunktól

20201214 Szeged Újra kinyitott a 17-es posta a Zentai utcában, augusztus óta zárva volt. Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

Elmondása szerint levélfeladással próbálkozott több alkalommal sikertelenül, ugyanis a postahivatal dolgozói azt mondták neki, hogy rossz az internetkapcsolat, így nem működik a rendszer.

Adatkapcsolati probléma miatt szűkített szolgáltatási körrel működtek. Archív Fotó: Karnok Csaba

Mivel útja Röszkére vezetett, ezért azt gondolta, hogy ott próbálkozik meg a feladással, és nem egy másik szegedi postán, azonban a röszkei hivatalban is hasonló problémába ütközött. Megkerestük a Magyar Postát, hogy tudnak-e az esetről. Kérdésünkre válaszlevelükben azt írták, hogy 17-es postán valóban volt az ünnepeket megelőzően adatkapcsolati probléma. Az érintett posta a jelenlegi helyén december 14-én kezdte meg a működését, és az első héten lépett fel az informatikai probléma, a szolgáltatóhely emiatt szűkített szolgáltatási körrel állt az ügyfelek rendelkezésére, amelyről a bejáratnál plakáton tájékoztatták az ügyfeleket. Kiemelték, a posta már zökkenőmentes működéssel áll az ügyfelek rendelkezésére.

Kérdésünkre elmondták azt is, hogy a röszkei postán ismeretük szerint nem fordult elő szolgáltatásszüneteltetés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában