Szeged

2021.11.30. 12:54

Segíteni hívják az öregdiákokat

Munkatársunktól

20210118 Szeged SZTE Szegedi Tudományegyetem rektori épülete. Fotó: Frank Yvette FY Délmagyarország

Forrás: Archív fotó

Fotó: Frank Yvette

A Szegedi Tudományegyetem öregdiákjait adománygyűjtésre, gyermekeiket versmondásra és rajzolásra hívja az SZTE Alma Mater a Mikulás-nap alkalmából.

A felhívásra 2–12 éves korú gyermekek Mikulás-várással, téllel, karácsonyra hangolódással összefüggő verseit, dalait, üzeneteit várják, amelyet vi­deóra rögzítve lehet elküldeni az [email protected] e-mail-címre.

A videót bármilyen arra alkalmas eszközzel lehet rögzíteni, a felvétel minősége nem befolyásolja az eredményt. Egy videó hossza legfeljebb 3 perc lehet. A videókat december 3-ig lehet elküldeni, ezeket folyamatosan közzéteszik az SZTE Alma Mater közösségi oldalán. A nyerteseket sorsolás útján választják ki a szervezők. A felhívásban részt vevőknek egy meglepetéssel is készülnek az SZTE Alma Mater munkatársai. Pályázni ezenkívül rajzzal vagy bármilyen más, a témához kapcsolódó alkotással is lehet.

A felnőttektől játék-, édesség-, könyv-, plüssadományokat várnak, amelyeket az Elszalasztott 1000 év KHE és a Szegedi Családok Átmeneti Otthonába juttatnak majd el. Az adományokat december 3-ig lehet bevinni az SZTE Alma Mater irodájába, amely a Honvéd tér 6. szám alatt található.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában