Kisteherautó hajtott a vonat elé

2022.07.07. 14:07

Fekvőrendőr került a veszélyes átjáróhoz, ahol áprilisban halálos baleset történt

Delmagyar.hu

Képünk az áprilisi mindszenti baleset után készült a helyszínen, ami most biztonságosabbá vált. Archív fotó: Donka Ferenc

Egy fokkal ismét biztonságosabb lett a vasúti átjáró - áll a poszt szövegében Mindszent város önkormányzatának facebook oldalán: fekvőrendőrt helyeztek ki ugyanis a Déli utcai vasúti átjáróhoz. Az útszakaszon 30 km/órás sebességkorlátozás is érvényben van, arra kérik a közlekedőket, mindenki tartsa be!

Ennél a vasúti átjárónál történt a súlyos baleset április 5-én, amiről portálunk is hírt adott. A Kiskunfélegyházáról 5.34-kor Hódmezővásárhelyre elindult személyvonat 6.50-kor Mindszenten, a Déli úti vasúti átjáróban egy kisteherautóval ütközött össze, a motorkocsi kisiklott és felborult. A gépjárműben heten utaztak, közülük öten a helyszínen meghaltak, ketten súlyosan megsérültek. A vonaton 12 utas tartózkodott, mindannyian megsérültek.

A baleset bekövetkezésének idején a fénysorompó jól működött, a teherautó a tilos jelzés ellenére hajtott a vonat elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában