Helyi kultúra

2022.08.04. 11:19

Kezdődik a kavalkád Mártélyon

Fotó. Kovács Erika

Rokker Zsoltti humorista, vagyis Erdei Sándor ellenzéki politikus lép színpadra elsőként a pénteken 18 órakor kezdődő és vasárnap záruló Mártélyi Kavalkádon, majd 19.45-kor Putz Anita, Mártély ügyvezető polgármestere, polgármesterjelölt, valamint Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere és az altenahri küldöttség vezetője mondanak beszédet a megnyitón. Ezután 20 órakor Piramis koncert, 21.30-kor ladikos, lampionos felvonulás lesz.

Ugyanekkor kezdődik St. Martin előadása is. A pénteki programot 22 órától a Clinique együttes koncertje zárja. Szombaton 9 órától kavalkádi váltófutást rendeznek, 10 órától pedig sárkányhajó versenyt, 11-től a BOX Klub tart bemutatót. Délután 16 órakor a Grimm-busz Színház lép színpadra, 17-től pedig a Mink együttes, 18 órától a The Gain zenekar szórakoztatja a közönséget, 19.30-tól pedig a Radar. 

Szombaton 21 órától P-Mobil koncerttel, majd Dj Fürdök diszkójával zárul a nap. Vasárnap délelőtt főzőversenyt rendeznek és 11 órától zenés jógabemutatóra várják a közönséget. Délben Jó ebédhez szól a nóta, ezt követi a falu bikája verseny. 16 órakor a Kacagó Bábszínház lép színpadra, 17 órától pedig a Róna Banda húzza a talpalávalót, 18-tól Folkroll, 20 órától PopArt koncert zárja a programot.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában