Rangadó Tápén

2021.09.10. 10:16

Egymás ellen játszik az első két helyezett

Újabb hétvégéhez érkeznek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok: a megyei I. osztályban két hibátlan találkozik ma este a Szent Gellért Fórumban, a megyekettőben pedig a listavezető Sándorfalva a második helyen álló FK 1899 Szegedhez utazik.

Munkatársunktól

A hétvégi program már ma elkezdődik, miután a megyei I. osztályban a kapott gól nélkül élen álló Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. a szintén hibátlan mérleggel álló SZVSE-PizzaMonstert fogadja, igaz, utóbbi egy meccsel kevesebbet játszott eddig. A bajnokság másik százszázalékos mérleggel álló csapata, a Tiszasziget a Hódmezővásárhelyi FC II.-höz látogat.

A megyekettőben is élen álló csapatok találkoznak, a listavezető Sándorfalvát fogadja ugyanis a második helyen álló FK 1899 Szeged. A sereghajtó Mindszent a Balástya ellen törhet idei első pontjaira. A megyeháromban a kilencpontos csapatok közül a Kistelek a címvédő Csanádpalotához, az Ásotthalom pedig a Bordány II.-höz utazik.

A hétvége teljes program­­ja, megyei I. osztály, ma, 16.30: Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–SZVSE-PizzaMonster. Szombat, 16.30: Makó II.–UTC, Kiskundorozs­­ma–ContiTech-Apátfalva, DAFC Szeged–Deszk, Algyő–Bordány, Hódmezővásárhelyi FC II.–Tiszasziget, Mórahalom–Szentesi Kinizsi. Megyei II. osztály, szombat, 16.30: Székkutas–Tömörkény, Mindszent–Balástya, St. Mihály–Mártély. 17.30: Csengele–Csanytelek. Vasárnap, 14.30: Szegedi Pá­­zsit SE–FC Szegvár. 16.30: FK 1899 Szeged–Sándorfalva (Tápén), Üllés–Zákányszék. Megyei III. osztály, szombat, 16.30: Csanádpalota–Kistelek, Fábiánsebestyén–Röszke. Vasárnap, 16.30: Pusztamérges–Nagymágocs, Öttömös–Csongrád, Bordány II.–Ásotthalom, Ruzsa–Zsombó, Szőreg-DSC–Baks, Szentesi Kinizsi II.–Földeák. Megyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 16.30: Domaszék–Kiskundorozsma II., Balástya II.–Bordány III., Dóc–Algyő II. Vasárnap, 16.30: Szatymaz–Üllés II., Forráskút–Tömörkény II., Ópusztaszer–Csengele II. A Sándorfalva II. szabadnapos. Tisza-Maros csoport, szombat, 16.30: FK 1899 Szeged II.–Szikáncs, Csongrád–Nagylak, Eperjes–UTC II. Vasárnap, 10 óra: Maros-menti UFC–Maroslele. 16.30: Újszentiván-Pázsit II.–Gyálarét. A Deszk II.–Szegvári MAS SE meccset november 20-ra halasztották, a Kübekháza szabadnapos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában