Vízilabda

2022.01.24. 06:33

Hátrányból győzelem

Munkatársunktól

A szünet után jól zárt a szentesi védelem. Archív fotó: Vidovics Ferenc

Több kulcsjátékosát nélkülözve nyert a Valdor Szentes fővárosi riválisának otthonában. 

 

Kövér-Kis Réka, Bonca Vivien és Tóth Csenge sem utazott el a III. kerület elleni mérkőzésre. A jól vízilabdázó hazaiak már 6–4-re is vezettek, de a harmadik negyedben gólt sem kapva háromszor talált be a Valdor, az utolsó nyolc percben pedig már 6–9 állt az eredményjelzőn. 

 

A Kerület megpróbált még felzárkózni, de az egyenlítésért már nem támadhatott. Szombaton a sereghajtó Győr vendége lesz a Valdor Szentes. 

 

Matajsz Márk: –Értékes három ponttal gazdagodtunk, dicséret illeti a hazaiakat is a végletekig kiélezett találkozó miatt. Nagy szívvel, de nem jól játszottunk, néha túlságosan pörögtünk. Ideges meccs volt, amiből mi jöttünk ki jobban, de rengeteg elkerülhető gólt kaptunk. Pozitív, hogy a fiatalok megállták a helyüket, Horváth Luca és Zsófi, Tyukász Anna egyaránt. Szimpatikus, hajtós, sok mozgásos vízilabdát játszott a Kerület, megvolt az esélye a győzelemre, de szerencsére ezt meg tudtuk akadályozni. Gratulálok mindkét csapatnak! 

 

A szünet után jól zárt a szentesi védelem. Archív fotó: Vidovics Ferenc

III. kerület–Valdor Szentes 9–10 (2–1, 4–4, 0–3, 3–2)

Női vízilabda OB I., 10. forduló, Budapest, III. kerületi TVE uszoda. 

Vezette: Kun, Ádám F. 

III. kerületi TVE: Pápai – Illés H. 3, Tóth-Deme, Kudella 1, Hajdú, Gasparics, Koltay 1. Csere: Brezovszki, Keresztes, Koncz, Kenéz 4, Kovács K. Vezetőedző: Lukács Dénes. 

Valdor Szentes: Füsti Molnár – Varga V. 1, Hevesi 1, Mácsai K., Kolarova, Mihály-Kádár 1, Tóth F. 1. Csere: Aranyi (kapus), Dankina 2, Tyukász 1, Horváth L., Csiszár, Horváth Zs. 1, de Vries 2. Vezetőedző: Matajsz Márk. 

Gól – emberelőnyből: 9/2, ill. 9/4. 

Ötméteresből: 1/1, ill. 3/1. 

Kiállítva cserével: Brezovszki. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában