Helyi sport

2022.09.11. 18:44

Két góllal vezetett, de nem tudott nyerni a Makó FC

A zöldmezes makóiak bánhatják a monori meccset.

Fotó: Sandor Judit

Hiába szerzett kétgólos előnyt, ez is kevés volt a Makó FC-nek ahhoz, hogy három ponttal távozzon a Monor otthonából. 

Pedig a játékidő nagy részében az történt a pályán, amit a makóiak akartak: a Maros-partiak fölénye gólban az első félidő közepén mutatkozott meg, amikor Csányi bal oldali, éles lövésébe Nikics még éppen beleért, bár valószínűleg akkor is a gólvonalon túlra került volna a labda, ha ezt nem teszi meg. A folytatás is makói fölényt hozott, és a második félidő elején Zámbori beadását Juhász fejelte a hazaiak kapujába, 0–2.

Úgy tűnt, minden rendben lesz, csakhogy egy makói szöglet után egy kontrából szépítettek a hazaiak, mindez pedig meghozta a harci kedvüket. Negyed órával a vége előtt egy röviden hazatett labdára csapott le Agóts, majd az üres kapuba gurított, és ezzel kiegyenlített, innen pedig egy új meccs kezdődött. Mindkét oldalon akadtak lehetőségek, gól viszont már nem született, így a monoriak első pontjukat szerezték meg ebben a szezonban.

A Makó a magyar kupa forduló miatt legközelebb szeptember 25-én játszik, amikor is a Paks II.-t fogadja.

Siha Zsolt: Egy agyonnyert mérkőzésen két pontot veszítettünk úgy, hogy a végén még örülhettünk annak is, hogy egyet szereztünk.

Monor–Makó FC 2–2 (0-1)
Labdarúgó NB III., Közép csoport, 8. forduló. Monor, 200 néző. Vezette: Nagy Attila László (Pogonyi, Németh B.).
Monor: Bozsó – Olasz, Szabó B., Haragos, Rácz M. (Agóts, 59.), Hulicsár, Juhász Zs., Puskás (Urbin, 59.), Szabó Zs. (Kocsis, a szünetben), Mlinárcsik, Papp R. (Farkas Á., a szünetben) Edző: Kurucsai Milán.
Makó: Ásós – Belanka, Juhász J., Seres, Popgeorgiev, Csányi, Zámbori (Rabecz, 79.), Zana, Pócs, Vladul (Lévai, 73.), Nikics (Széll, 79.). Edző: Siha Zsolt.
Gólszerzők: Farkas Á. (66.), Agóts (75.), ill. Nikics (27.), Juhász J. (51.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában