Jól táncoltak

2022.12.21. 10:00

Spirit-sikerek

A szegedi Spirit Táncsport Egyesület párosai két helyszínen is versenyeztek a közelmúltban. Békéscsabán a B, A, S országos bajnokságon vettek részt, ahol bajnoki címekkel gazdagodott a klub, illetve Miha Zerjav és Karcagi Laura Romániában egy nemzetközi versenyen lépett parkettre.

A szegedi Spirit Táncsport Egyesület versenyzői közül többen is dobogón végeztek.

Fotó: Spirit TSE

A szegedi Spirit TSE párja, Miha Zerjav és Karcagi Laura Temesvár városában a felnőtt latin-amerikai táncok open kategóriájában a kilencedik helyezést érték el.

Békéscsabán három kategóriában rendeztek országos bajnokságot. Szalai Dénes és Balla Petra a gyönyörű táncukkal a felnőtt S standard táncok országos bajnokai lettek, míg Patkós Máté és Sulyán Lilla szintén ebben a kategóriában dobogóra állhattak, hiszen a harmadik helyezést szerezték meg. Ugyanitt Balikó Gergely és Geiger Zsanett döntősként a negyedik helyen végzett. Veréb Dániel és Unger Fanni szintén országos bajnoki címmel térhettek vissza, mivel a felnőtt A standard kategóriában nem volt náluk jobb.

A klub versenyzőinek eredményei, Békéscsaba, B, A és S országos bajnokság. Junior II. B, latin-amerikai táncok: 5. Farkas Bernát Jakab, Szekeres Lilla Sára; standard táncok: 3. Farkas Bernát Jakab, Szekeres Lilla Sára. Ifjúsági B, latin-amerikai táncok: 4. Fésűs Ákos, Zara Nelson; standard táncok: 3. Fésűs Ákos, Zara Nelson. Felnőtt B, latin-amerikai táncok: 13. Hevesi Dániel, Vas Angelina; standard táncok: 4. Hevesi Dániel, Vas Angelina. Felnőtt B, standard táncok: 7. Németh Tamás, Nagy-Makra Elzita. Szenior II. open, standard táncok: 1. Németh Tamás, Nagy-Makra Elzita. Felnőtt S, latin-amerikai táncok: 5. Patkós Máté, Sulyán Lilla. Felnőtt A, latin-amerikai táncok: 3. Veréb Dániel, Unger Fanni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában