Helyi sport

2023.02.02. 12:09

Hatot lőtt, igazolt is a HFC

Orosházán játszott edzőmérkőzést az NB III.-as csapat.

V. P.

Zana Dávid személyében újabb labdarúgó érkezett a HFC-hez.

Fotó: HFC

A Békés megyei I. osztály őszi bajnokához, az Orosházi MTK-ULE-hoz látogatott a Hódmezővásárhelyi FC: a szerda esti felkészülési mérkőzésen a vásárhelyiek magabiztos játékkal, hat gólt lőve nyertek.

Közben a klub azt is bejelentette, hogy újabb olyan labdarúgó érkezik a csapathoz, aki ősszel még a Makó csapatában futballozott. A 21 éves Zana Dávid több poszton bevethető játékos, a SZEOL SC-ben indult játékos korábban a szlovén másodosztályban is játszott, mielőtt Makóra került volna.

– Végig magas ritmusban tudtunk játszani, az történt a pályán, amit elterveztünk, több változtatást is kipróbáltunk, ami a tervek szerint működőképes lehet és a játékosok befogadóak. A fél tucat gól ellenére több tiszta helyzetünk maradt még ki. Jól kényszerítettük hibára a hazaiakat, akiknek sok sikert a bajnokság megnyeréséhez! – értékelt a HFC edzője, Antal Krisztián az orosházi győzelmet követően.

Orosházi MTK-ULE–Hódmezővásárhelyi FC 0–6
Labdarúgó felkészülési mérkőzés, Orosháza. 
HFC: Deczki – Szabó, Hunya, Zana, Zámbori, Ondrejó, Irmes, Juhász, Rabecz, Fődi, Vladul.
Csere: Vastag, Hegedűs, Tapiska, Barta, Zabari, Bogdán, Halász. Edző: Antal Krisztián.
Gólszerzők: Irmes (2), Hegedűs (2), Fődi, Vladul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában