Férfi kézilabda

2023.03.17. 12:33

Pick Szeged: Alilovic is távozik, bemutatta új klubja

Az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata már korábban bejelentette, a következő szezonnak a Mikler Roland, Emil Kheri Imsgard kapusduóval vág majd neki.

Becsei Dávid

Mirko Alilovic 2018 óta erősítette a szegedi keretet.

Fotó: Kuklis István

A lengyel Orlen Wisla Plock férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 2023–2024-es szezonra leigazolta a Pick Szeged kapusát, Mirko Alilovicot. Nem lesz idegen számára majd belépni az öltözőbe, hiszen több egykori ismerőse, honfitársa alkotja a lengyel együttes keretét. Náluk játszik az egykori szegedi Dmitrij Zsitnyikov és a korábbi veszprémi Mirsad Terzic is. A vezetőedző, Xavi Sabaté keze alatt pedig dolgozott Alilovic Veszprémben.

Ami a szegedi keretet illeti, továbbra sem hullt le a lepel az új edzőről, illetve az új játékosokról. Mindössze Imsgard érkezését jelentette be eddig a Tisza-parti klub. Biztosan távozik Alilovic, Tönnesen és Blonz, de korábban Rosta távozásáról is szóltak a hírek, de utóbbit egyelőre még sem a Szeged, sem pedig a vele hírbe hozott Dinamo Bucuresti nem erősítette meg hivatalosan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában