Kozma Szimonetta és Rajki Regina jól kvalifikált

2023.03.23. 08:05

Utazhatnak a Fiona FSE versenyzői Kassára és Zágrábba

Két szegedi fiatal, Kozma Szimonetta és Rajki Regina is készülhet a kassai és a zágrábi nemzetközi versenyre, miután a Fiona Fitness SE színeiben a hazai elődöntőn jól szerepeltek.

M. J.

Kozma Szimonetta (balról) és Rajki Regina készülhet a további nemzetközi versenyekre.

Fotó: Fiona

A szegedi Fiona Fitness SE versenyzői Budapesten, a Soroksári Sportcsarnokban a ritmuscsapatok országos táncversenyén indultak, amely a második haza elődöntő volt és egyben kvalifikáció a kassai és a zágrábi nemzetközi versenyekre. A klub színeiben indult Kozma Szimonetta és Rajki Regina részére számára nagyon jól sikerült a viadal, hiszen az eredményeik révén mindketten részt vehetnek a két európai városban rendezendő eseményeken.

Kozma Szimonetta a gyerek II. korcsoportban két kategóriában, a fusion dance és az open, míg Rajki Regina a színpadi látványtáncban ért el olyan helyezést, amely révén készülhet a következő viadalokra. 

A Fiona Fitness SE versenyzőinek eredményei. Egyéni, gyerek II. korcsoport, fusion dance kategória: 1. Rajki Regina, 3. Kozma Szimonetta (mindketten kvalifikálták magukat a kassai és a zágrábi nemzetközi versenyekre). Gyerek II. korcsoport, színpadi látványtánc kategória: 6. Rajki Regina. Gyerek II. korcsoport, open kategória: 12. Kozma Szimonetta (kvalifikálta magát a kassai és a zágrábi nemzetközi versenyekre).

A lányokat Károlyi Viktória vezetőedző készítette fel.

 

Címkék#fitnesz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában