Íme a vármegyei futball hétvégi programja

2023.11.01. 12:08

A mumusa lesz az SZVSE ellenfele

Kétségkívül a hétvége legnagyobb rangadóját Kiskundorozsmán rendezik meg Csongrád-Csanád vármegye labdarúgásában. Az I. osztály listavezetője, az SZVSE annak a Dorozsmának a vendége lesz, amely az első fordulóban hazai környezetben tréfálta meg és győzte le 2–0-ra.

Becsei Dávid

Vajon ismét pontot rabol a Kiskundorozsma az SZVSE-től?

Fotó: Gémes Sándor

Immár tíz mérkőzése veretlen a megyeegyben az SZVSE azok után, hogy az első körben a Kiskundorozsma ellen otthon kikapott. Pénteken a HFC II.–Balástya mérkőzéssel megkezdődik az alapszakasz második köre, a visszavágók. A vasutasok mumusuk otthonába látogatnak, ami egy klasszikus hatpontos rangadó lesz. Amennyiben a szegediek nyernek, fontos lépést tehetnek az alapszakasz-elsőség felé, míg amennyiben a Kiskundorozsma otthon tartja a három pontot, akkor nyílttá válhat versenyfutás. Jelenleg az SZVSE vezet 30, második a Tiszasziget 24, harmadik a Dorozsma 23 ponttal.

Makó–Tiszasziget mérkőzést rendeznek a megyeegyben és a megyeháromban is. Előbbiben az I.-es, utóbbiban a kettes csapatok csapnak majd össze. A megyeháromban a 19 pontos negyedik vendége lesz a 24 pontos listavezető. A megyekettőben a hibátlan Sándorfalva a még nyeretlen sereghajtó Apátfalva vendége lesz.

Program, Csongrád-Csanád vármegyei I. osztály, 12. forduló, péntek, 17.30: Hódmezővásárhelyi FC II.–Balástya. Szombat, 13.30: Kiskundorozsma–SZVSE-G-Falc Kft. Kéménygyártó-Mórahalom VSE–M-Perfect Home-Algyő, Makó–Tiszasziget. 17.30: FK 1899 Szeged-SZEOL–Db Futball Bordány. Vasárnap, 13.30: Szentesi Kinizsi–Ásotthalom.

Vármegyei II. osztály, 11. forduló, szombat, 13.30: Csongrádi-Tiszapart SE–Algyő II., UTC–Mártély, Apátfalva–Sándorfalva, Mindszent–Zsombó, Deszk–St. Mihály. 14 óra: Csengele–Tömörkény. Vasárnap, 13.30: Csanytelek–Röszke.

Vármegyei III. osztály, 11. forduló, szombat, 13.30: Zákányszék–Pusztamérges. Vasárnap, 10 óra: Makó FC-Duocor-Givaudan–Tiszasziget II. 13.30: Szőreg-DSC–Baks, Ruzsa–Öttömös, Földeák–Sándorfalva II., Üllés–Forráskút, Csanádpalota–Szatymaz. Szabadnapos: a Db Futball Bordány II.

Vármegyei IV. osztály, 10. forduló, Homokhát csoport, szombat, 13.30: Csanytelek II.–Gyálarét, Domaszék–Balástya II. Vasárnap, 13.30: Kistelek–Tömörkény II., Csongrádi-Tiszapart SE II.–Újzentiván, Kiskundorozsma II.–Fülöp SE. Szabadnapos: a Dóc. Tisza-Maros csoport, szombat, 13.30: Ópusztaszer–Kiszombor, Ambrózfalva–Mindszent II. Vasárnap, 13.30: Tápé–Eperjes, Hódmezővásárhelyi FC III.–Nagylak, Pázsit SE–Kübekháza.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában