A Zengő Alföld 34. Kék Mókus-kupa legfontosabb meccsei hátra vannak

2023.12.20. 18:36

Most jön még csak a java

A selejtezők befejezése után már csak a gálanap maradt hátra a Zengő Alföld 34. Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótornán. December 27-én a legjobbak csapnak össze, erről is beszélgettünk az esemény fő szervezőjével, Bodó Attilával.

Mádi József

Bodó Attila látványos elődöntőket vár.

Fotó: Gémes Sándor

52 mérkőzés. Ennyi mérkőzés ment le eddig a Zengő Alföld 34. Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna két helyszínén, a szegedi Etelka sori és az újszegedi sportcsarnokban.

A három korosztályban (+45, +35, nyílt) összesen elindult 32 csapat eközben több száz gólt szerzett.

– Bár valóban szép mennyiségű mérkőzést bonyolítottunk le, de a java még hátra van. A színvonallal elégedett lehetek, és ugyan voltak olyan játékosok, akik sajnos mégsem jöttek el a csoportküzdelmekre, de az utóbbi tíz év tornáin, amelyekre én játékosként vagy vezetőként emlékszem, nem volt ilyen komoly a felhozatal. Minőségi csapatok jöttek, a létszámot éppen ezért limitáltuk előzetesen, voltak nagyon jó meccsek és voltak nagy különbségű győzelmek is. Úgy gondolom, olyan együttesek kerültek a négy közé, amelyek emelik a színvonalat és óriási elődöntőkre van kilátás. Mivel két játékost még lehet cserélni, ezért a csapatok megint szervezkednek, hogy erősebb legyen a keretük – nyilatkozta Bodó Attila, az esemény fő szervezője, aki Szegedi Sport és Fürdők Kft.-vel közösen bonyolítja le a tornát.  

Ami még hátra van, az pedig az utolsó nap, amelyen hat elődöntőt és három finálét rendeznek, közben pedig lesz egy gálameccs, amelyen korábbi magyar válogatottak, illetve egykori szegedi kedvencek csapnak össze, valamint szerb teqballvilágbajnokok és magyar vb-érmesek lépnek pályára.

A belépők előzetesen 1500, a helyszínen 2000 forintba kerülnek, és a befolyó összeg egy részét a Soha ne add fel, Lázár Bence! emlékalapítványnak juttatja el Bodó Attila, aki december 29-én a Szegedet képviselő együttesével először vehet részt Kecskeméten Lázár Bence emléktornáján.

 – Sok minden történt az elmúlt időszakban a Kék Mókus-kupa kapcsán, mozgalmas és izgalmas volt, de a lényeg még csak ezután következik, és ha jól sikerül minden, majd olyan lesz, amilyenre tervezzük, akkor minden fáradtságot megér – mondta végül Bodó Attila.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában