Így alakult az átigazolási időszak hajrája Csongrád-Csanádban

2024.02.15. 14:21

Szegedre igazolt az NB III.-as HFC csatára

Lezárult az átigazolási időszak. Az utolsó pillanatokban még érdekes klubvátások történtek, de a már korábban bejelentett távozók is megtalálták új csapatukat. Nézzük, hogyan alakult a HFC, a Mórahalom, a Bordány és a Szeged-Csanád GA II. kerete többek között.

Becsei Dávid

Vladul Stefan (narancssárga mezben) a Szeged-Csanád GA-ban folytatja a pályafutását a tavaszi idényben.

Forrás: a HFC Facebook-oldala

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az NB III.-as Hódmezővásárhelyi FC-től öten távoztak a téli átigazolási időszakban. Akkor viszont még Ondrejó Tamás és Vladul Stefan új klubjáról nem tudtunk hírt adni. Most viszont már igen, a HFC csapatkapitánya, Ondrejó Juhász Jónáshoz hasonlóan a Békés vármegyei I. osztályban érdekelt OMTK-ULE-ban folytatja a pályafutását, míg Vladul Stefan új csapata a Szeged-Csanád Grosics Akadémia az MLSZ adatbankja szerint. Az ősszel négy gólt szerzett 29 éves támadó valószínűleg az NB III. Dél-keleti csoportjában sereghajtó szegedieket erősítheti majd.

A HFC-nél eddig két érkező nevét jelentették be. Busa Bence Szolnokról, Pleszkán Tibor pedig Dunaföldvárról érkezik Antal Krisztián csapatába.

Érkező mellett távozói is akadtak a Szeged-Csanád GA II.-nek. A csfoci.hu szúrta ki, hogy a 19 éves Heidrich Bence tavasszal már a megyeegyes Mórahalom játékosa lesz, akárcsak az Algyőről érkező Pióker Tibor. Heidrich mellett Kovács Gergő is távozott a szegediektől, ő a harmadosztály Dél-keleti csoportját hétpontos előnnyel vezető Békéscsabához igazolt.

A Csongrád-Csanád vármegyei I. osztály tabelláján negyedik Mórahalomtól hárman távoztak. Tóth Martin az Algyő II.-ben, Fenyvesi Bálint a Kecelben, Rádóczi Dániel pedig Bordányban folytatja.

Az átigazolási időszak elteltével a megyeegyben nyolcadik DBFutball Bordány is összesítette a játékoskeretében történt változásokat. Táncos Bencét Újszentivánról, Faragó-Barát Zoltánt Sándorfalváról, Rádóczi Dániel Mórahalomról, Gál Szabolcsot pedig Gyálarétről igazolták le. Az ősz házi gólkirálya, a kilencgólos Baka Márk viszont a második helyen álló Tiszaszigetben játszik tavasszal. Perpauer Viktor a Bácsalmási PVSE-be távozott, míg Koncz Péter az írországi Mervue Unitedben folytatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában