Helyi sport

2024.03.05. 10:54

Teremben legyőzte, most nagypályán játszik az MTK-val a St. Mihály

Szerdán kialakul az elődöntő mezőnye a Simple női labdarúgó-kupában.

Delmagyar.hu

Búcsúzott a fehérmezes St. Mihály a kupától.

Fotó: Török János

A bajnoki rajtot követően rögtön hétközi mérkőzés vár a KÉSZ-St. Mihály Szeged női NB I.-es labdarúgócsapatára, amely szerdán a Simple női kupa negyeddöntőjében lép pályára.

A szegediek ellenfele az az MTK Budapest lesz, amelyet januárban legyőzött a teremtorna döntőjében – ezúttal viszont nagypályás labdarúgásban találkoznak a felek, szerdán 14 órától az MTK pályaválasztása mellett játszik a két csapat.

A két csapat novemberi, szegedi mérkőzésén 4–2-re nyertek a fővárosiak, akik a hétvégén döntetlent játszottak a listavezető FTC otthonában.

A szabályok értelmében a továbbjutás egy mérkőzésen dől el, amennyiben pedig döntetlent hozna a 90 perc, akkor tizenegyesek következnek, és a büntetők döntenek a továbbjutó kilétéről.

A győztes a sorsolás szerint a Ferencváros–Diósgyőr mérkőzés győztesével találkozik majd a legjobb négy között, a másik ágon Budapest Honvéd–ETO FC Győr és Astra–Haladás mérkőzéseket rendeznek a szerdai napon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában