Helyi sport

2017.12.29. 09:49

Csapatmunkában a siker: az év utánpótlásbázisa a Cél-Tudat SE

Idén 48. alkalommal rendeztük meg Az év sportolója díjátadó gálánkat, az ország legpatinásabb megyei eseményén húsz üvegtrófeát osztottunk ki. Mindennap bemutatjuk az egyik kategória 2017-es győztesét, ezúttal Az év utánpótlásbázisa díjat kiérdemlő Cél-Tudat SE sportlövőit.

Gyúrós István

A zsombói–szegedi Cél-Tudat SE sportlövőcsapata a korosztályos országos bajnokságokon eddig is aratott, 2017-ben viszont a nemzetközi mezőnyben szintén komolyan letették a névjegyüket. Jákó Miriam és Mangó Marcell országos bajnoki címei mellett a 10 méteres junior sportlövő-Európa-bajnokságon Kovács Csaba csapatban aranyat nyert, méghozzá úgy, hogy a puskás fiúcsapat saját magát is meglepte egy világcsúccsal. A Nagy Viviennel felálló magyar női juniorválogatott a légpisztolyosok 10 méteres versenyében szerzett csodálatos hajrával világbajnoki címet az Egyesült Államokat és Dél-Koreát megelőzve a németországi Suhlban.

A Cél-Tudat SE sikercsapatának egy része: Korsós Zoltán, Mangó Marcell, Nagy Vivien, Jákó Csaba és a díjátadó, Kádas Péter. Fotó: Karnok Csaba

A Cél-Tudat SE sikercsapatának egy része: Korsós Zoltán, Mangó Marcell, Nagy Vivien, Jákó Csaba és a díjátadó, Kádas Péter. Fotó: Karnok Csaba

– Céltudatos munkát végzünk, a csapatmunkában rejlik a sikerünk. Köszönet Korsós Zoltánnak a zsombói utánpótlásért – fogalmazott díjátadónkon Jákó Csaba klubvezető, aki Kádas Pétertől, az üvegtrófeáinkat gyártó CE Glass Zrt. kereskedelmi vezetőjétől vette át az elismerést. Az alapokat a zsombói műhelyben kapják meg a gyerekek, ez Korsós Zoltán szakértelmét dicséri, majd a legügyesebbek jutnak el az országos és külföldi versenyekig.


– Már a felnőttek között is sikeresek vagyunk: Vivien a női mezőnyben nemrég a második legjobb eredménnyel zárt egy versenyt, de bízunk benne, hogy a jövőben folytatódik ez a jó sorozat – fogalmazott Jákó Csaba, aki hozzátette, 2018-ra hasonlóan sikeres évet terveznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában