Helyi sport

2016.10.22. 16:46

Főszerepben a rögbi

Nagyszabású rögbiesemény lesz vasárnap 10 órától Szegeden, az Etelka soron: harminchat csapat részvételével rendezik meg a Magyar Köztársaság 7s Kupát, ami egyben a rögbiszezon lezárását is jelenti.

A kupán öt korosztályban versenyeznek, a felnőtteknél és az U16-os korosztályban mindkét nemben, emellett U14- ben, U12-ben és U10-ben is.


A felnőtt nőknél a kupa egyben a magyar bajnokság második fordulója is lesz.


A hetes rögbi szabályrendszerben rendendő kupa négy pályán zajlik majd, a házigazda a Fit World Hungarosun Gorillák Rugby Club lesz,  a felnőtteknél az SZTE EHÖK SE, míg az utánpótlás-korosztályokban a Fit World indít csapatokat. A belépés mindenki számára ingyenes.


További hír a Gorillákról, hogy új edzője van a csapatnak az Angliából hazatérő [namelink name="Peleskei Tamás"] személyében, akitől új lendületet várnak a szegediek. Emellett az egyesületből ketten, [namelink name="Szabó Tamás"] és [namelink name="Márki Roland"] is szerepet kapott a magyar válogatottban, amely a szegediek segítségével legutóbbi két tétmeccsét egyaránt megnyerte.

Címkék#rögbi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában