Helyi sport

2015.10.14. 19:56

Lakics és Szabó sikerei

A román lábteniszbajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában a szentesi Lakics Balázs egyéniben a 2. helyet szerezte meg.

Munkatársunktól

 Az eredmény értékét növeli, hogy a legjobb magyarokat, Harsányi Ádámot és Sipos Árpádot legyőzve csak a kétszeres világbajnok román Bobistol kapott ki. A Lakics Balázs, Szabó László páros szintén 2. lett, a döntőben szettet lopva a Bobis, Sorean világbajnok kettőstől. Ezzel az eredménnyel a szentesi klub bejutott a legjobb négybe, a román bajnokság rájátszásába.


Jó hír a lábtenisz kedvelőinek, hogy ismét Szentes nyerte el a sportág magyar bajnokságának rendezési jogát. A Dr. Papp László Sportcsarnokban október 24-én és 25-én bonyolítják a viadalt. A versenyen részt vesznek a Szentesi Lábtenisz SE sportolói, köztük a Lakics, Szabó páros. A tét a bajnoki címen kívül a válogatottba kerülés, illetve az abban maradás lesz. A bajnokságon jól szereplő versenyzők és csapatok biztos indulói lesznek a soron következő Európa-bajnokságnak. A verseny ingyenesen látogatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában