Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Jószai Sándor alkotásaiból nyílik kiállítás a vásárhelyi rendőrkapitányságon

Hódmezővásárhely - Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén is neves, Hódmezővásárhelyen alkotó képzőművész munkáiból nyílik kiállítás a városi rendőrkapitányságon. A Magyar Köztársaság Rendőrségének Napja alkalmából szervezett tárlat célja a rendőrség társadalmi kapcsolatainak szélesítése.
Ebben az esztendőben Jószai Sándor képzőművész alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők. Jószai Sándor Hódmezővásárhelyen él és dolgozik. A szakma szobrászként és ikonfestőként tartja nyilván. Munkái méltán ismertek és elismertek.

A kiállítás megnyitóját 2011. április 28-án (csütörtök) 11.45-kor tartják a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A tárlatot Lázár János polgármester, országgyűlési képviselő nyitja meg. Ezt követően ökumenikus imát mond Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök. A rendezvényen Lukács János rendőr dandártábornok, megyei főkapitány is rész vesz.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság szeretné, ha a város lakossága minél szélesebb körben megtekintené a neves képzőművész alkotásait, ezért a kiállítás 2011. május 15-éig ingyen látogatható.

Olvasóink írták

  • 2. dodó 2011. április 22. 16:38
    „Kihallgatás közben jól esik a művészetben gyönyörködni a tanulástól-munkától eltiltott kirekesztettnek. Utána egy gyors gyónás, és a megyéspüspök akár fel is oldozhatja.”
  • 1. Norman_Bates 2011. április 22. 15:33
    „Egy pillanatra azt hittem egy Jószai Sándor nevű rendőr, gyorshajtásból származó fotogalériájára gondolnak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Belvízelvezetés, útfelújítás, közvilágítás

A legfontosabb a belvíz elleni védekezés, az idei gondok megelőzése érdekében a komplex felszíni bel- és csapadékvíz-elvezető rendszer tervezése és kiépítése. Tovább olvasom