Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Mennyi pénz van Vásárhely számláján?

A Promenad.hu információi szerint 1 milliárd 260 millió forint áll jelenleg a város számláin, amihez a szeptember 15-én lejáró adófizetési határidő miatt rövidesen újabb, közel 1,3 milliárd forint érkezik.
A Promenad.hu internetes hírportál információi szerint 1 milliárd 260 millió forint áll jelenleg a város számláin, amihez a szeptember 15-én lejáró adófizetési határidő miatt rövidesen újabb, közel 1,3 milliárd forint érkezik. Így Hódmezővásárhely önkormányzata a hónap végére akár 2,5 milliárd forinttal gazdálkodhat. A hírportál megírta, a polgármester ennek ellenére anyagi nehézségekről beszél, és arról, hogy nincs pénz a városi strand és a Vásárhelyi Televízió működtetésére. Utóbbira a hírportál szerint idén mindössze 20 millió forintra lenne szükség.

Lapunk megkereste a városháza sajtóosztályát, megkérdeztük, mennyi pénz van az önkormányzat számláján. Azt írták, a válaszra illetékes szakemberek bizottsági ülésen vettek részt, ezért nem voltak elérhetők.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Márki-Zay Péter is elment Lázár János fogadóórájára

Márki-Zay Péter is elment Lázár János fogadóórájára
Lázár János országgyűlési képviselő szerdai vásárhelyi fogadóórájára Márki-Zay Péter polgármester is elment, anyagi támogatásban kérve segítséget. Tovább olvasom