Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Tűzoltásként kátyúzni fognak Szegvár és Mindszent között

A Magyar Közútnál tudják, hogy tragikus állapotban van a Mindszent és Szegvár közötti útszakasz, de egyelőre forráshiány miatt nem tudják felújítani. Tűzoltásként kátyúznak.
Három autó ütközött egy hete Mindszent és Szegvár között a 4521-es jelű úton. Szerencsére a balesetben senki nem sérült meg súlyosan. A katasztrófavédelmet havi rendszerességgel riasztják balesetekhez. Ez az a szakasz, amelyről korábban már többször is írtunk a hiányos felfestések és a kátyúk kapcsán (2016. október 29.: Kátyútenger Szegvár és Mindszent között). Megígértük, hogy amint megérkezik az utat kezelő Magyar Közút Zrt. válasza, közöljük.

Velkei Lilla, a cég kommunikációs osztályvezetője jelezte, a társaság előtt ismert az útszakasz állapota, amit a munkatársai folyamatosan ellenőriznek.

– Az út állapota leromlott, ezért társaságunk folyamatos gépi és kézi kátyúzással tudja a fenntartási feladatait ellátni, de a végleges megoldást a burkolat teljes felújítása jelenti – írja a kommunikációs osztályvezető. Hozzáteszi, tervezik a felújítást, de jelenleg nincs pénzük aszfaltozásra, ezért csak kátyúznak.

A társaság keresi a lehetőséget, hogy forrást találjon a teljes felújításra. Amint meglesz, akkor a lehető legrövidebb idő alatt elvégzik a munkát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hajléktalanok költöztek a szemétledobóba

Hajléktalanok költöztek a szemétledobóba
Egy Csengettyű közi bérház hatodik emeletére költözött be négy hajléktalan Vásárhelyen. Tovább olvasom