Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Halálos baleset Orgoványon: buszra várókat gázolt a sofőr, aki rosszul lett - fotók a helyszínről

A baleset egyik áldozata berepült egy ház kertjébe, a kerítés és a kapu is kiszakadt.
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi tájékoztatást adta ki a balesetről: "Orgovány belterületén, a Molnár Gergely utcában 2018. június 11-én 4 óra 27 perckor egy 43 éves helyi nő közlekedett Renault Clio típusú személyautóval. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az asszony egy útkanyarulatból kihaladva ismeretlen okból lesodródott a jobb oldali útpadkára, onnan áttért a bal oldalra, ahol az egyik lakóház kerítésének ütközött. Eközben elütötte a járdán tartózkodó 20 éves és 60 éves orgoványi lakosokat. A fiatalabb férfi a baleset során könnyű sérülést szenvedett, míg a jármű sofőrje súlyosan sérült. Az idősebb gyalogos férfit életveszélyes sérüléssel szállították kórházba, ő a kórházba szállítását követően életét vesztette."
 
Montázs forrása: police.hu
Montázs forrása: police.hu

Korábban írtuk:
K
ét gyalogost gázolt el egy személygépkocsi a Bács-Kiskun megyei Orgoványon. Információink szerint egy Renault személyautó eddig ismeretlen körülmények között átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, és a járdán elütött két buszra várakozó férfit. 

 
Halálos baleset Orgoványon: buszra várókat ütött el a sofőr, aki rosszul lett
 

Az ütközés erejétől az egyik férfi berepült egy ház kertjébe, a kerítés és a kapu is kiszakadt. Három embert vitt el a mentő, köztük az autó sofőrjét is, aki szintén súlyosan megsérült.


A baon.hu-t úgy tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese: A járdán elütött 20 éves orgoványi férfi könnyű, míg egy 60 év körüli szintén orgoványi férfi súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett. A portál információi szerint az életveszélyesen sérült férfi a kórházba szállítás után elhunyt, valamint az autó sofőrje vélhetően rosszul lett vezetés közben. A baon.hu helyszíni tudósítójának a környékbeliek elmondták: az autót vezető nőnek korábban is volt balesete, akkor szintén rosszullét miatt karambolozott.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húsz ország 600 fiatalja érkezik Kecskemétre

A Bács-Kiskun megyei város ad otthont az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozónak. Tovább olvasom