Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Szexmesternek hívták a letartóztatott tanárt diákjai?

A gyanú szerint Szodoma és Gomora kapuját nyitotta meg diákjai előtt az a tanár, akit most kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítanak - írta a Blikk szerdai számában.
A Kiskunhalasi Református Kollégium Szilády Áron Gimnáziumának magyar szakos oktatója körül akkor robbant ki a botrány, amikor fegyelmi eljárás indult ellene, amiért a kilencedikes osztályba járó egyik fiú nemi szervét megharapta társa. O. Adriánt (37) a rendőrség harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte.

O. Adriánt kiskorúak veszélyeztetésével vádolják. Fotó: Blikk
O. Adriánt kiskorúak veszélyeztetésével vádolják. Fotó: Blikk
– Sokan csodálkoznak, vajon miért került rács mögé a tanár, de a kétkedőknek tudniuk kéne, mik történtek a falak között. Az osztályfőnök titkos csoportot hozott létre a diákjaival, akár a Holt költők társasága az egykori mozifilmben. A különbség csak az, hogy a gyanú szerint a találkákon nem elismert költők műveit elevenítették fel, hanem féktelen szexuális fantáziálásukból szőttek históriákat – fogalmazott egy diák, aki pontosan tudja, miről szólt a tanár-diák „szövetség".

A Blikk úgy tudja, O. Adrián a Facebookon is létrehozott egy csoportot, amelynek tagja ő maga és egy tucat kamaszfiú volt. A virtuális társaság beszélgetéseit csakis a tagok láthatták, akik a botrány kipattanása után önként elmondták, hogy a párbeszédek csakis obszcén, nyomdafestéket nem tűrő témákról szóltak.
Az ügyet jól ismerő diák szerint a „szexmester" olyan tettekre biztatta tanítványait, amelyeknek például a fent említett intim baleset is a következménye lett.

– Az érintett srácok sokat tudnánk mesélni erről a mocskos ügyről, de az biztos, hogy akkor vége lenne ennek a tanárnak – fogalmazott a diák.

A komoly vádakkal illetett tanár ügyvédje szerint túlzó ítélet volt O. Adriánt rácsok mögé dugni. – A gyanúsításban nem szerepelnek konk­rét esetek, csupán annyi, hogy a tanár szabados szexuális beszélgetéseket folytatott a diákokkal, valamint hogy italoztak – fogalmazott dr. Kastyák János. Mint kiderült, a tanár korábban sosem volt büntetve, ügyvédje fellebbezett.

– A középiskolából érkezett feljelentés az ügyészséghez. Ezután rendelt el az ügyészség nyomozást kiskorúak veszélyeztetése miatt. A rendőrség eddig húsz diákot hallgatott meg – mondta Mihályné Bornemisza Eleonóra szóvivő.

Olvasóink írták

 • 2. CID 2012. március 17. 17:28
  „Azért egy Középiskolást már nem annyira lehet megrontani.”
 • 1. Emberségetavilágnak 2012. március 15. 13:02
  „Íme a Blikk-cikk linkje.
  http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/orgiara-biztatta-diakjait-a-kiskunhalasi-tanar-2083055
  A hozzászóló szülők és diákok egyértelműen kiállnak a tanár mellet.
  Rohadt világ, ahol egy rongyéletű ötöstöltelék tönkre teheti egy tisztességes ember életét.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Éjjeli rablás Kecskeméten

Három fiatal megvert és kirabolt egy 19 éves fiút Kecskemét belvárosában csütörtök éjjel. Tovább olvasom