Az esti nagy meccsre készülhetünk az Origo podcastjével

A hűtőben vannak már az esti meccs kellékei? Rendhagyó időket élünk, van azonban, ami állandó; rajongásunk a fociért.

Csütörtök este a budapesti Puskás Arénában rendezik a Szuperkupa döntőjét, ahol a Bayern München a Sevillával csap össze. Természetesen a Szpíker Korner (az Origo új podcestjének) mai témája is a meccs körül forog: a Bayern München 100%-os BL győzelméről beszélgetnek benne.

Lantos Gábor, az Origo sport rovatának vezetője Edvi Lászlót, Magyarország egyik legnagyobb Bayern szurkolóját, az Origo sport munkatársát és Kabát Pétert, kiváló labdarúgót, az Újpest egykori játékosát kérdezi a csapatról. Az adás itt érhető el.

Példaértékű folyamatok vannak a Bayernnél

A 20 perces adásban szó esik arról, hogy manapság igencsak felgyorsult a labdarúgás, sok gólos mérkőzésekre lehet számítani. A podcast mindkét meghívott vendége egyetért azzal, hogy több, a korábbi 8-2-es végeredményhez hasonló fog születni a jövőben.

Az adásban érintik továbbá a rajongótáborokat, találgatják, hogy vajon a Bayernnek miért nincs olyan nagy tábora, mint pl. a Juventusnak vagy a Real Madridnak. Felmerül a kérdés, hogy vajon mi, magyarok az ’54-es világbajnokságot nem felejtjük, és azért nem kedveljük annyira a német csapatokat?

Többek közt ezekről esik szó a mai adásban, amit mindenképp érdemes meghallgatni a meccs előtt, hiszen a Bayern esetleges BL-címvédését is taglalják. Podcast, tehát több részletben is elindítható, úton a munkába, majd hazafelé, és máris ráhangolódtunk az esti mérkőzésre. Jó szurkolást!

Hozzászólások