Délmagyar logó

2019. 06. 18. kedd - Arnold, Levente 19°C | 27°C Még több cikk.

50. jubileum a Molnár Dixieland Banddel és sztárvendégeivel

Szeged – Meglepetésekkel teli koncerten ünnepelte 50. születésnapját a szegedi Molnár Dixieland Band szombat este az IH Rendezvényközpontban.
50. jubileum a Molnár Dixieland Banddel és sztárvendégeivel. Fotó: Karnok Csaba (galéria)
A Molnár Gyula vezetésével működő héttagú együttes rendhagyó felállásokban is játszott néhány számot, például a banda három korábbi muzsikusával.

Sztárvendégként a szintén szegedi kötődésű Fool Moon acappella együttes és Berki Tamás dzsesszénekes lépett színpadra. Utóbbi konferansziéként nemcsak énekhangjával, hanem viccek sokaságával is szórakoztatta a telt házas közönséget.

50. jubileum a Molnár Dixieland Banddel és sztárvendégeivel. Fotó: Karnok Csaba (galéria)

Molnárék megkapták Szeged város oklevelét, amelyet Kardos János, a Művelődési Osztály vezetője adott át. Gallé László biológus, egyetemi tanár is elismeréssel beszélt a Molnár Dixieland Bandről. Az est fővédnöke, Martonyi János külügyminiszter távollétében az együttes menedzsere, Arató Sándor olvasta fel Martonyi jókívánságait. A lelkes közönség óriási tapssal jutalmazta a muzsikusokat, akik igazán tartalmas, nagyjából három órás ünnepi produkcióval készültek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tartozott, vállalta a melót, de lebuktak

Ásotthalmon fogták el a rendőrök a szerbiai férfit és négy török utasát. Az embercsempész bíróság elé áll. Tovább olvasom