Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Bartha László: Novák Pista emlékét gyalázzák meg a Virág árnyékolójával

Dusha Béla után újabb ismert szegedi közéleti személyiség mondta el a véleményét a Virág Cukrászda Klazuál téren épülő "lakodalmas teraszáról". Ezúttal Bartha László emelte fel a szavát az általa vezetett civilszervezet, a Tisza Lajos Közéleti Egyesület nevében.
Az egykori polgármester a következő szöveget tette közzé a közösségi oldalon:

"Tökéletesen látható, hogy az eddig engedélyezett ernyők mennyivel harmonikusabbak a Tér hangulatával! Ezt a monstrumot - ha jól számoltuk - 7 db 5-6 méter magas oszlop tartja. Azokat elég mélyen kellett alapozni, hogy egy szél össze ne döntse az egészet. Tehát a csúfsága mellett a térkövezet szerkezetét is alaposan meg kellett bontani. Ha tényleg csak a nyári idényben akarják használni akkor, amikor kiveszik ismét megbontják a kövezetet alapostól - tényszerűen rohamosan amortizálódni kezd az egész. Ha ottmarad - arra meg rossz gondolni! Tehát azonnal bontassák le és kötelezzék az üzemeltetőt az eddig használt ernyőkre!

Még mindig téma a Virág árnyékolója: Novák Pista emlékét gyalázzák meg!
Még mindig téma a Virág árnyékolója: Novák Pista emlékét gyalázzák meg!

Még egy gondolat. Ha ránézünk a térre ebből a perspektívából akkor is ordít a barbársága! Oroszlános kút, Kossuth Lajos vs Sörsátor. Inkább tervezhettek volna ide egy másik az Oroszlános kúttal 'versengő' kutat, na azt sokan tudtuk volna támogatni, ezt NEM! Hajdanában a Tér felújítás tervezésekor, kivitelezésekor hosszas heteket, éjszakákba nyúló vitákat folytattunk megboldogult Novák Főépítész úrral, hogy milyen is legyen a Klauzál tér és a általában a belvárosi tömbrehabilitáció. Kandeláberektől kezdve a csatornafedőkig egyeztettünk mindent, de mindent...!!!! Mindketten ragaszkodtunk ahhoz, hogy a másik véleményét halljuk. Ebből alakut ki az ami kiérdemelte az Európai Bizottság Európa Nostre díját! Most ezt és a Novák Pista emlékét gyalázzák meg!!!"

Mély sajnálattal: Bartha László, Tisza Lajos Közéleti Egyesület

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

38 kilót fogyott a szentesi sörkirály, Kánvási József

A 33 éves szentesi Kánvási József tavaly augusztustól a mai napig 143 kilóról 105-re fogyott. Tovább olvasom