Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Bendegúz nagy találkozása Űrdongóval

Szeged - – Űrdongó! – kiáltott fel ökölbe szorított kézzel Ördögh Bendegúz, amikor Zákány utcai házuk elé szombaton begördült a Transformers című filmből ismert izomautó.
A kisfiút 5. születésnapja alkalmából ezzel a meglepetéssel köszöntötték családtagjai. A Facebookon keresztül sikerült megszervezni, hogy megláthassa egyik kedvenc járgányát.

– Egyszer este ment a tévében a Transformers film, onnantól kezdve igazi rajongó Bengedúz. Kedvence Optimus fővezér, a kamion, de őt nem tudtuk idehozni. A párom látta valamelyik nap ezt az autót a városban, és akkor felraktam a közösségi oldalra, majd néhány óra alatt megtaláltuk a tulajdonosát, és beleegyezett, hogy eljön – mesélte Kordás Andi, Bendegúz édesanyja. Úgy véli, a gyerekeknek a legjobb ajándék nem pénzben mérhető, hanem élményben.

Bendegúz a volán mögé is beülhetett, és felpörgette a motort. Fotó: Karnok Csaba (Galéria)

A 690 lóerős, 21 millió forint értékű Chevrolet Camarót Amerikában gyártották, egy évig várt rá tulajdonosa, Antman László. A férfi két autószervizt működtet. – Azért akartam segíteni, mert megértem, hogy amikor egy kisgyerek vágya nem teljesül, az rossz érzés – mondta.

Miután Bendegúz beült a volánhoz, és – a sebességváltó üres állása mellett – felbőgette a motort, el is vitték egy körre Űrdongóval.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Folytatódik a hálózattisztítás

A Szeged-Algyő Ivóvízminőség-javító Projektben folytatódik az ivóvízhálózat tisztítása. Ma és holnap a Baktói kiskertek teljes területén dolgozik a kivitelező. Tovább olvasom