Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Besurranó tolvajokat fogtak Szegeden

Szeged - Két szegedi családi házból próbált értékeket eltulajdonítani egy román és két magyar állampolgár.
Besurranó tolvajokat fogott a Szegedi Rendőrkapitányság a lakosság segítségével.

A tegnapi napon két szegedi családi házból próbált értékeket eltulajdonítani egy román és két magyar állampolgár.

A román férfi tegnap délelőtti órákban surrant be a szegedi családi házba, ahol éppen az értékek után kutatott, amikor a tulajdonos tetten érte, és cselekményében megzavarta, így gyorsan menekülőre fogta. De nem jutott messzire, mivel a családi ház tulajdonosa szomszédjai segítségével menekülése során utolérte és a rendőrjárőr kiérkezéséig, visszatartotta a lopásban megakadályozott személyt.

A román állampolgárt a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Ugyancsak tegnap délelőtt egy nyitott ingatlan kapuján keresztül surrant be két magyar férfi és a családi ház udvarán értékek után kutattak, amikor a tulajdonos észrevette őket, amint már éppen ötvenezer forint értékű használati tárggyal próbáltak kereket oldani. Amikor a besurranó tolvajok lebuktak, a lopott cuccot hátrahagyva menekülőre fogták, akiket a tulajdonos segítségével a rendőrség perceken belül elfogott és előállított.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szegedi Rendőrkapitányság ezúton is megköszöni a lakosság segítségét a besurranó tolvajok elfogásában, és kéri, amennyiben hasonló bűncselekménnyel találkoznak, rögtön értesítsék a rendőrséget az ingyenesen hívható 107, vagy 112-es segélyhívó számon.

Olvasóink írták

 • 18. gróf 2009. augusztus 24. 13:53
  „Nekitámaszkodtak az utcán egy ajtónak, amely nyitva volt és beesett a házba, esés közben a sublót fiókjába kapaszkodott, amikor is előkerült a fiók tartalma. A pénzt gondosan vissza akarták helyezni a fiókba, ekkor jelent meg a gazda aki cigányozott. A gazda ellen eljárás indul, mert a pénz szedőket gondatlan veszélybe sodorta a nyitott ajtóval és mivel magyar=rasszista 2-5 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhető, valamint életjáradékot fog fizetni a kék foltot szerző károsultnak.
  Persze ez csak vicc!”
 • 17. masaka 2009. augusztus 22. 22:34
  „Mivel ketten vittek a tulajdonos szerint 50000 forintnyi értéket, az személyenként csak 25, egy kezdő ügyvéd is megmagyarázza, hogy az piaci értéken jóval a megélhetési bűnözési határ, a 20000 alatt van, így csak szabálysértés, meg ott már a rendőr el se jár hivatalból, így még az is lehet, hogy azok kerülnek szorult helyzetbe, akik elkapták a hitványakat, mert megvalósították ezzel a személyi szabadság korlátozása vétségét.
  Ha meg véletlenül el talál esni menekülés közben, akkor benne lesz az ember a hiradóban, hogy a magyarok verik a romákat.
  Szegényeket.”
 • 16. KolomparBeyonce 2009. augusztus 22. 19:01
  „Arnoldka, Arnoldka...”
 • 15. dodó 2009. augusztus 22. 16:34
  „"A román állampolgárt a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette..."
  A két magyar cigány mint az eddigi bűncselekményeiknél is, szabadlábon! A román cigányt is csak addig őrzik, amíg haza nem küldhetik.”
 • 14. varadipal 2009. augusztus 22. 14:10
  „Johnson 12.óra13. Megítélni és megilletni az két dolog. Nézd meg az első mondatodat.Ezt a három enyveskezűt nem megítélni kell, hanem elítélni, de alaposan, és izibe´!! Tettenérés esetén nincs vélelmezés, tények vannak.
  Ha én értem volna tetten őket, nem kellene a bíróra várniuk.”
 • 13. joy 2009. augusztus 22. 12:36
  „Csak így megy ez!
  Sajnos, a megélhetési bűnözés mindenkor is volt, de az utóbbi 20 évben megsoxorozódott a soha nem dolgozott naplopóxáma nem csak a prolitikusok körében! At utóbbiak kevesen lopnak sokat a közösből, a "függetlenek" pedig sokan lopnak mindenkitől, akitől lehet.
  Ezért kell megtenni mindent, hogy ne legyen lehetőségük lopni, vagy ha észrevesszük, föl kell jelenteni a gazembereket, együttműködve a rendőrséggel.
  Nem szidni-ócsárolni kell, hanem segíteni a rend őreit munkájukban!”
 • 12. Héhé 2009. augusztus 22. 12:35
  „"Lehet csak tévedésből surrantak be,a mai világban sose lehessen tudni!"

  Na ja a saját házam összekevertem véletlen Szeged másik felén lévő házzal,azért mentem be oda,de mivel a kulcsom nem találtam azért mentem a kapun keresztül..”
 • 11. scire 2009. augusztus 22. 12:07
  „én moderálom magam,mert támadt egy vicces gondolatom.”
 • 10. Johnson 2009. augusztus 22. 12:03
  „Megkérek mindenkit,hogy moderálja magát! Mindenkit megitél az ártatlanság joga,a birósági itéletéig! Lehet csak tévedésből surrantak be,a mai világban sose lehessen tudni! Majd a biróság kimondja a bűnösséget,majd azután irhattok,de reméljük,hogy nem az a biró lesz aki kimondja,aki elitélte életfogyra a móri gyilkolászás ártatlan áldozatait,aztán majd elfogták az igaziakat:)))))))))))))))))9”
 • 9. scire 2009. augusztus 22. 12:03
  „Jó lenne,ha meg is büntetnék őket.Kollégám biciklijét elkötötték,de sikerült elkapni járókelők segítségevel.Kiértek a rendőrök,mondták,hogy oké,bevisszük,felvesszük az adatait,aztán mehet világgá.Ha gondolja,ők nem néznek oda,vágja gyomron.Ez is elmaradt,nem olyan alkat a srác.”
 • 8. varadipal 2009. augusztus 22. 11:54
  „Remélem, mikor átadták a rendőröknek a tolvajokat, több szemük maradt mint foguk.”
 • 7. Logaritmus 2009. augusztus 22. 11:37
  „Miért írják, hogy román állampolgár? Határon túli magyar, oszt´ jó napot. Az ilyen férgeknek NEM SZABAD kettős állampolgárságot adni SOHA, mert így ki lehet őket toloncolni ÖRÖKRE, ha lenne alanyai jogon magyar állampolgárságuk, akkor nekünk kellene fizetni a segélyüket, a börtönüket, mindent.”
 • 6. KolompárRómeó 2009. augusztus 22. 11:35
  „Arccsont eltort, nyak kitort, labak-kezek szilankosra tortek a menekules kozben veletlenul? Remelem!”
 • 5. ukk-mukk-fuck 2009. augusztus 22. 11:07
  „"usa ezért jó..ott a szemetet lelövik..."

  teljesen igazad van. usaban a kukaborogatók és gyújtogatók ólmot és nem gumit kaptak volna a szemükbe.”
 • 4. Johnson 2009. augusztus 22. 10:59
  „Tököm teli van,hogy miért vagytok tele ilyen előitélettel? Attól még hogy valaki besurran más magánterületére,még lehet értékes és kultúrált ember,honnan tudjátok,hogy nem-e kényszeritették őket,na látjátok,sok kis előitéletesek vagytok! Mondjuk ha ezt a bessurranást az USA-ban követték volna el,már elég kicsi lenne az esélye,hogy még élnének,de mivel mi toleráljuk az emberek jogait,igy nálunk nincs ilyen!”
 • 3. 620829 2009. augusztus 22. 10:24
  „miért magyar állampolgár...nyugodtan ki kell írni, hogy cigánytolvajok.....ennyi...usa ezért jó..ott a szemetet lelövik...”
 • 2. TrombiFrédi 2009. augusztus 22. 10:01
  „Javaslom példás megbüntetésüket ős atyáink törvényei alapján!:)”
 • 1. Yucca 2009. augusztus 22. 09:52
  „Helyes! Több ilyen sikeres eset kéne, bár kettő helyett négy jön újra!
  Amíg emberek úgy gondolják, mások azért melóznak, hogy annak gyümölcseit ők ellophassák, addig ebben a témában nem várható nagy változás.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bandó nem várja a sült galambot a grillfesztiválon

Szeged - Humoristaként ismerhette meg az ország, az utóbbi években azonban könyvet ír. Interjú. Tovább olvasom