Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Csalódást okozott, kiesett Anissza az X-Faktorból

Csalódást okozott, kiesett Anissza az X-Faktorból
Mentora a legesélyesebbnek tartotta, de az élő show küszöbén rosszul szerepelt, így kiesett az X-Faktorból Sárosi Anita Anissza. A szegedi származású versenyző annyira csalódott volt, hogy nem tudta a műsorban kommentálni a történteket.
Elegáns villában zajlott a 25 éven felüliek mentorházas fordulója a szombati X-Faktorban. Gáspár Lacinak arról kellett döntenie, hogy a hat tehetséges énekes közül ki az a három, akit az élő show-ba magával visz. Segítőtársa Molnár Ferenc Caramel volt, a mentor mellett ő is véleményt mondhatott a produkciókról.

Rögtön elsőként lépett eléjük Sárosi Anita Anissza, a Szegedről elszármazott énekesnő. A korábbi fordulókban mindig brillírozott, utólag Gáspár Laci is bevallotta: őt gondolta az egyik legnagyobb esélyesnek. Csakhogy a Beyoncé dallal, amit Anissza választott, csalódást okozott. „Ez még nekem is fájt" – kommentálta a produkciót Gáspár Laci, aki ezek után azon mérgelődött, miért kell egy ilyen dalt bevállalni. Úgy fogalmazott, alapvető problémák voltak a produkcióval, és bár tudta, hogy Anissza torokproblémákkal küzd, csak azt tudta hajtogatni: nem hiszi el, ami történt. Caramel diplomatikusan annyit mondott: harc, küzdelem volt, és nem Anissza jött ki ebből győztesen.

Anissza a döntés előtt elmondta, úgy érzi, a hat versenyző közül neki van a legnagyobb szüksége erre a lehetőségre, mert neki csak ez van az életben, az éneklés. A műsorszerkesztők utolsóként, Eszterrel párban vágták be, és egyértelmű volt, csak egyikük jut tovább, hiszen két hely addigra már elkelt. Eszter az előző adásban komoly harcok árán jutott tovább: Gáspár Laci egyszer már meghozta a döntést, hogy megválik tőle, végül azonban módosított ezen és mégis tovább juttatta a lányt, akik korábban a tábor székes kieséses szakaszában búcsúzott – így végül nem ismétlődött meg egykori drámája.

Az viszont, hogy Anisszával szemben őt találták tehetségesebbnek, még annak ellenére is meglepő volt, hogy a szegedi énekesnő utolsó produkciója valóban nem sikerült jól. Gáspár Laci indoklásként csak megismételni tudta, hogy nagyot csalódott benne, és úgy fogalmazott: Anissza még nincs kész az X-

- Ez így most sok volt – ennyit reagált a döntésre Anissza, akinek szombaton tehát véget ért az X-Faktor.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Speciális edzésprogramot lehet nyerni

Speciális edzésprogramot lehet nyerni
Nyolchetes speciális edzésprogramot és teljes sportruházatot nyerhet néhány szerencsés fiatal az 1. RedZone Tehetségprogramban, amelyre vasárnapig lehet jelentkezni. Tovább olvasom