Délmagyar logó

2019. 06. 21. péntek - Alajos, Leila 20°C | 28°C Még több cikk.

Délmagyarral tapétázta ki a boltot Rita

Tapogatják, simogatják az újságot a Csongrádi sugárúti kisboltban.
Évek óta csodájára járnak egy három évvel ezelőtt nyílt, Csongrádi sugárút végén lévő kisbolt tapétázásának, ugyanis Délmagyarországgal díszítette ki a tulajdonos, Oláh Rita.

– Egy szobafestő barátom ötlete volt, ismerősök, barátok segítségével gyűjtöttük össze a szükséges mennyiséget. Olcsóbb volt, mint ha egyszerűen csak kifestettük volna – mondta. Még arra is figyeltek, hogy gyászközlemények és rossz hírek – baleset vagy gyilkosság – ne kerüljenek a falra és a plafonra.
Egyedi ,,tapétát
A reakciókról szólva Rita azt mondta, tetszik a vendégeknek a hírekkel és fotókkal borított fal és plafon. – Sokan kíváncsian tapogatják, simogatják, hogy tényleg újság-e, vagy tapéta. Van, aki elkezdi olvasgatni a lapot – mesélte nevetve Rita.

A vevők nem tudják megállni, mindenki tekergeti a nyakát, próbálják elolvasni a cikkeket. Rita korábban azt is elmesélte, hogy volt egy vevő, aki megkérdezte, lefotózhatja-e az egyik oldalt, mert a 2015. június 12-i sportrovatban egyik ismerőse, Csőke Balázs Ironman-triatlonos szerepelt.

– Ilyen biztos nincs másutt Szegeden – mondta az egyik vásárló.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy Csongrád megyei városban tartott GDPR tájékoztatót a kamara

Négy Csongrád megyei városban tartott GDPR tájékoztatót a kamara
Hódmezővásárhelyen, Makón, Szegeden és Szentesen is ingyenes adatvédelmi tájékoztatót tartott a… Tovább olvasom