Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Ebédet és pénzt is kap Katalin

Ebédet és pénzt is kap KatalinAz ebéd miatt már nem kell aggódnia. Katalin (balról) és segítői, Magdika és János a konyhában. Fotó: Török János
Szeged - Elolvastam a cikket, és megfogott ez az egész. Sajnos sok ember van hasonló helyzetben. Számunkra öröm, hogy segíteni tudunk - mondta Takács Tibor, a szegedi Gödör Étterem üzletvezetője.
Katalinról, a Baktóban nehéz körülmények között élő, többdiplomás nyugdíjas pedagógusról a napokban írtunk (2016. október 25.: Tűzifára gyűjtött a tanszékvezető).

Nagyillés János docens, a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Klasszika-Filológia Tanszékének vezetője Facebook-bejegyzésének hatására több mint 100 ezer forint gyűlt össze Katalin tűzifájára.
Katalin története sokakat megérintett. Amellett, hogy egy sándorfalvi olvasónk pénzt utalna Katalinnak, a Gödör Étterem kollektívája azonnal beleegyezett, hogy étellel támogassák az asszonyt.

– Ha nem tud bejönni, egyik kollégánk, aki szintén Baktóban lakik, délután házhoz szállítja neki az ételt. Hétvégén pedig én viszem ki neki az ebédet – tette hozzá a Gödör üzletvezetője.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újratervezhetjük Szeged közlekedését

Közlekedésfejlesztési terveihez kér javaslatokat az önkormányzat a 2014-2020 uniós költségvetési ciklusra, illetve hosszabb távon a 2030-ig terjedő időszakra. Tovább olvasom