Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 0°C Még több cikk.

Elpusztították a pusztaszileket

Üllés - Az üllési bicikliút mellé az önkormányzat két éve ültetett pusztaszil fákat.
Ezek adhattak volna idővel kellemes árnyékot a kerékpározóknak. A múlt héten azonban egy ismeretlen 50 kisfa koronáját nyírta le: a tettes módszeresen, mindkét oldalon pusztított, nem kímélve az apró csemetéket sem. Az erősebb fákat csak meghajlítani tudta.

– Elkeserítő, hogy sok ember munkáját mások percek alatt teszik semmivé a hecc kedvéért vagy energialevezetésként. Sajnos nem ez volt az első eset, pedig az egész településen nagy gondot fordítunk a növényültetésre. Szeretnénk, ha meglenne a tettes, ezért a rendőrségen is bejelentettük a vandál cselekedetet. Üllés ahhoz nagy település, hogy azonnal megtalálják az elkövetőt. Ahhoz viszont elég kicsi, hogy ha elfogják, mindenki értesüljön kilétéről – mondta lapunknak Nagy Attila Gyula polgármester. Aki bármit tud az esettel kapcsolatban, jelentkezzen a polgármesteri hivatalban vagy a helyi polgárőrségnél.

Olvasóink írták

  • 2. Moon 2011. április 22. 14:29
    „Hiába......az embernél nagyobb állat nem létezik, csak okosabb.”
  • 1. Parttalan 2011. április 21. 22:51
    „Javasolom ellenőrizni az ingatlan nyilvántartásban az érintett szomszédos parcellák tulajdonviszonyát is, hátha nem szimpla vandalizmus.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zöldültünk: kazánt és napelemes autót is láttunk

Előföldnapi rendezvényen jártunk. A TIK-ben megnéztük a napelemes melegvíz-ellátást, a Móra Ferenc Múzeum előtt Vajda Attilával fát ültettünk. Tovább olvasom