Délmagyar logó

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 6°C | 16°C Még több cikk.

Felújítják a kis Ságvárit

Szeged - 303 millió forintos beruházással (ennek 90 százaléka uniós forrás, a többi a fenntartó SZTE önereje) felújítják az SZTE Ságvári Endre Gyakorló Általános Iskolát – jelentette be hétfőn Sipos Ibolya igazgató.
Az intézményhez 1976-os építése óta nem nyúltak – elöregedtek a nyílászárók, a berendezési tárgyak. Az összegből modern, 21. századi iskola épül, akadálymentesítik, új iskolabútorral, konyhatechnológiai berendezésekkel látják el. Új tetőszigetelést kap a tornacsarnok is. Várhatóan június 16-án kezdődik a kétéves felújítási program, amelynek első üteme augusztus végén zárul. A renoválást jövő nyáron fejezik be.

Olvasóink írták

 • 7. savarjo 2010. április 01. 21:39
  „Végre egy vezető aki vette a fáradtságot és pályázott, mert üres az állami kassza, s most feltötltötte. Képzeld , ha csak várná a segélyt.
  Próbálj meg magad pályázni a mai feltételrendszer mellett - belebolondulsz és megöregedsz.
  Ez az esélyegyenlőség, ha az egyetem oktató iskolájába is beruházol, elvégre ott képzik a jövő pedagógusait, akinek a tudásától és a munkájától függ, hogyan tanítják a gyerekünket.
  Ezt a részét is látni kell, nem a csak a pályázóknak, de a bírálóknak is !!!!. Én nekik is gratulálok, hogy ilyen messzire láttak!!!! Ez nem a Nobel díj képző, de színvonalas iskola, amit a tanárok és a gyermeki munka tesz eredményessé. Verekedni, köpködni a WC-t kikenni Csajágaröcsögén is lehet,ha bejárnak egyáltalán a gyerekek, itt nem ez a színvonal,mégha néha le is süllyednek idáig néhányan. Itt mindenki előre akar jutni. Az igazgató is - gondolom így indult el a siker. Bravo. A kaja tényéleg jó volt, szendvics, süti,gyümölcs - nem kaviár..............stb. Nem enni, bemutatni, örülni ment oda aki tudott. Csak így tovább”
 • 6. Szögedi 2010. április 01. 11:13
  „"neveljen sok Nobel díjas tudóst, és Oszkárdíjast, meg mittudomén milyen díjast! :D"

  Buenos díjas-t :-D”
 • 5. szilléri 2010. április 01. 06:50
  „Az épület valóban katasztrófa - szocreál, ízléstelen! A kajához gratulálok ! Bár részletkérdés.”
 • 4. Szecskamester 2010. március 31. 11:56
  „Foo, ha lehet fessék már át valami gyermekibb, boldogságosabb színre...Állítom, most egy hullaház hívogatóbban néz ki..”
 • 3. Priscilla_ 2010. március 30. 18:53
  „Hehe, jó volt a kaja tegnap a projektnyitón. XD”
 • 2. Dema 2010. március 30. 08:26
  „Engem nem érdekel a neve! Örülök a felújításnak! A gyerekekre kell költeni, tőlük nem sajnálhatja senki! Arról nem is beszélve, hogy a város leg platinásabb sulija legyen mutatós, és kiválló. Ne csak az oktatás, hanem a suli is, mert rá fog menni előbb, vagy utóbb az oktatásra is. Legyen minél keményebb a suli, és neveljen sok Nobel díjas tudóst, és Oszkárdíjast, meg mittudomén milyen díjast! :D”
 • 1. szilléri 2010. március 29. 19:51
  „A név változtatással kéne kezdeni.

  Ságvári Endre cionista terrorista volt aki beépült a szocdem pártba. Ennyi erővel ,,Budaházi " ( y) is lehetne a névadó !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fairtást kér számon a Védegylet Egyesület és az LMP

Hibázott-e valaki, vagy félreértésből kezdték el kiírtani a szegedi Gutenberg utca egykor védett japán akác fasorát - ezt akarja kideríteni a Védegylet Egyesület és az LMP. Tovább olvasom