Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Ismét keresik az év legkutyabarátabb helyét - tavaly különdíjat kapott a szegedi Tiszavirág

Idén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) is a pályázat mellé állt.
Az elmúlt években nagy sikernek örvendett a Kutyabarát.hu Az Év Kutyabarát Helye pályázata, ezért idén ismét meghirdetik a versenyt - tavaly különdíjat kapott a szegedi Tiszavirág kávézója. A vendéglátószektor felismerte, hogy érdemes nyitni a kutyások irányába, hiszen egy növekvő és hálás célcsoportot tudnak megszólítani.

Az ország első kutyabarát szolgáltatásait és helyeit összegyűjtő portál által megrendezett pályázat célja, hogy minden évben elismerést kapjanak azok a szolgáltatók, amelyek egy fontos társadalmi jelenséget ismertek fel: kutyánk családtag, társ és barát, akivel szeretnénk minél több időt eltölteni. Legyen szó nyaralásról, vacsoráról egy étteremben vagy éppen egy vásárlásról egy üzletközpontban – a kutyabarát szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások bővülő száma és kínálata a kutyás társadalom fejlődését, a felelős kutyatartás népszerűsítését segíti elő.
Az Év Kutyabarát Helye pályázat Bayer Animal Health különdíját vehette át tavaly a Tiszavirág kávézója. Fotó: Frank Yvette
Az Év Kutyabarát Helye pályázat Bayer Animal Health különdíját vehette át tavaly a Tiszavirág kávézója. Fotó: Frank Yvette

Az Év Kutyabarát Helye felhívás legtöbb voksot kapó díjazottjai egy különleges díjjal büszkélkedhetnek, ami marketingaktivitásukban kiemelt szerepet kaphat – egyben üzleti eredményeiket is növelheti. 2018-ban az együttműködő partnerek száma is bővült, és idén is a pályázat mellé állt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) is. A pályázat, mint minden évben, állatmenhelyet is támogat: a Noé Állatotthon védenceinek kutyatápot juttatnak el, valamint a Kutyabarát.hu „Kakitündér nem létezik" nevű társadalmi kampányára is fordítanak a befolyt pályázati díjakból.

Nevezni a www.azevkutyabarathelye.hu oldalon lehet, ahol éttermek, kávézók, romkocsmák, borbárok, pubok, cukrászdák, szállodák, apartmanok, munkahelyek, üzletek és üzletközpontok jelentkezését várják. A pályázókra voksolni ugyanezen az oldalon lehet.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Súlyosabb bűncselekménnyel vádolják a rendőröket, akik migránsnak nézték az arab sakkozókat

Súlyosabb bűncselekménnyel vádolják a rendőröket, akik migránsnak nézték az arab sakkozókat
Az ügyész kiterjesztette a vádat, így már nem súlyos testi sértés kísérlete, hanem befejezett súlyos… Tovább olvasom