Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Kétszer nyert autót a szegedi nyugdíjas

Szeged - Az óránkénti akció miatt naponta akár nyolcszor is átsétált a szomszédos lottózóba a szegedi B. Sándor. Taktikája bevált: egy Skoda Yeti típusú személyautót nyert.
A szegedi B. Sándor méltán mondhatná magát Fortuna kegyeltjének: 2004-ben egy Toyotát, idén márciusban pedig egy Skoda Yetit nyert.

„Néhány percre lakunk a lottózótól, így minden órában megtettem ezt a kis sétát. Vettem egy szelvényt, és elballagtam haza" – emlékezett vissza Sándor. Taktikája jónak bizonyult, hiszen így nagyobb eséllyel pályázott a nyereményre. A Szerencsejáték Zrt. havonta ismétlődő akciója alatt ugyanis naponta más játékon kell teljesíteni a megadott feltételeket. Az ötös lottónál például egy szelvényen négy mezőt kell vásárolni, ahogyan azt Sándor is tette. A feltételeket teljesítő játékosok a szelvényükkel automatikusan pályáznak az adott óra nyereményéért. Hétköznap reggel hat és este hat között minden órában kisorsolnak egy percet. Az ebben a percben beküldött, a szabályoknak megfelelő szelvények közül kerül ki az óra nyereménye.

B. Sándor (balról) Skoda Yetit vihetett haza az autószalonból.
B. Sándor (balról) Skoda Yetit vihetett haza az autószalonból.
Fotó: DM/DV

Sándornak ez másodszorra sikerült: 2004-ben ugyanis már nyert egy Toyotát. „Örömmámorban úsztam, amikor átadták. Az ám az autó! Sportfelszereltséggel kaptam, azóta is ezzel járok" – mondta boldogan Sándor, aki a második gépjárműtől is hasonlóképpen el van ragadtatva. Ám mivel nyugdíjából nem tudná fenntartani mind a kettőt, a Skodát eladta.

„Volt már az ötös lottón négyesem, a skandin hatosom, ez a két autó, már csak a telitalálat hiányzik! Próbálkozom tovább, hogy a fiamnak ne kelljen majd annyit dolgoznia, mint nekem" – mondta elszántan Sándor.

Olvasóink írták

 • 6. barkzso 2010. augusztus 16. 09:23
  „Ha jól emlékszem volt már egy cikk az úrról, miért kellet még egy öt hónappal később is? Ja, hogy ez egy reklám cikk? Már értem...”
 • 5. török 2010. augusztus 15. 10:40
  „Kár, hogy nem mutatják meg azt az x.000 másik embert, akik egy rakat pénzt el...<moderálva> életükben az idióta szerencsejátékokra, és semmit nem nyertek (vagy csak töredékét a megjátszott pénznek).”
 • 4. DMagóg 2010. augusztus 14. 18:00
  „"Hétköznap reggel hat és este hat között minden órában kisorsolnak egy percet."

  Csak az akciós napokon, ami néha szombat is szokott lenni.
  Nem hattól, hanem nyolctól.”
 • 3. kekeczke 2010. augusztus 13. 11:42
  „(X)”
 • 2. fonaszi 2010. augusztus 13. 10:06
  „:) Gratulálok! Végre ilyet is lehet olvasni!”
 • 1. Bördy 2010. augusztus 13. 09:26
  „A skandin nekem megint csak egy egyesem lett.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt tízezresért Görögországba

Hova tudunk elutazni 50 ezer forintból? – tettük fel a kérdést utazási irodáknak. Ennyi pénzért a hosszú buszút után már Görögország vagy Bulgária tengerpartján süttethetjük a hasunkat. Tovább olvasom