Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Letartóztatását indítványozta az ügyészség a szegedi szurkálónak

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a szegedi férfinek, aki a hét elején egy belvárosi piacon szúrta meg ismerősét.
A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított 2018. augusztus 7. napján a kora délutáni órákban szóváltásba keveredett a Szeged, Mars téri piacon ismerősével, akit előbb megütött, majd egy 8 cm penge hosszúságú késsel lábon szúrt. A gyanúsított a cselekmény elkövetését követően a helyszínről elfutott. A megszúrt férfi 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett el.

A járási és nyomozó ügyészség a többszörösen büntetett előéletű gyanúsított letartóztatásának 1 hónapra történő elrendelésére tett indítványt, figyelemmel arra is, hogy hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése miatt a férfit a bíróság a tavalyi év végén két ügyben is végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetésre ítélte. Az ügyészség álláspontja szerint a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása a távol tartással vagy bűnügyi felügylettel nem biztosítható, indokolt a legsúlyosabb bírói engedélyes kényszerintézkedés elrendelése.

Az ügyészi indítványról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon megtartandó ülésen fog döntést hozni. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Feke Pál imádja a Dóm teret és az Apáca Show-t

A Junior Prima és Artisjus-díjas színész-énekes, Feke Pál már pályája elején megismerkedett a szegedi szabadtérivel. Öt év után most Eddie Souther nyomozóként tér vissza az Apáca Show magyar ősbemutatójában. Tovább olvasom