Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -1°C | 5°C Még több cikk.

Németh László a szegedi klinikai központ új elnöke

Szeptember 1-jével az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatóját bízta meg a rektor a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöki feladatainak ellátásával
Nem vállalta tovább a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöki tisztségét Piffkó József professzor, erről pénteken tájékoztatta az egyetem vezetőségét. Az SZTE Arc-, Állcsont és Szájsebészeti Klinika tanszékvezető egyetemi tanára februárban lett megbízott elnök, amikor elődje, Facskó Andrea betöltötte a 65. életévét, így a megbízatása lejárt. 

Piffkó professzor fél évig volt megbízott elnök, ennek határideje pénteken járt le. Az ő döntése volt, hogy tovább nem tölti be ezt a tisztséget, így nem lett kinevezett elnök. Döntését Rovó László, a SZTE rektora elfogadta, és szeptember elsejétől Németh Lászlót bízta meg a klinikai központ elnöki feladatainak ellátásával. Németh Lászlóról annyi tájékoztatást kaptunk, hogy az Állami Egészségügyi Ellátó Központtól érkezik. Mint megtudtuk, ő az intézmény főigazgatója, gyermeksebész, aki 1990-től 2003-ig a szegedi gyermekklinikán dolgozott.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Saját iskolában nyitották a tanévet a baptisták

Saját iskolában nyitották a tanévet a baptisták
A lehetetlen vált lehetségessé azzal, hogy Szegeden saját középiskolájuk lett a baptistáknak -… Tovább olvasom