Délmagyar logó

2019. 04. 18. csütörtök - Andrea, Ilma Még több cikk.

Sörösüveggel verték fejbe az árok szélén, majd kirabolták

Két román állampolgárt gyanúsít a rendőrség a bűncselekmény elkövetésével.
A nyomozás eddigi adatai szerint egy román állampolgárságú, domaszéki tartózkodási helyű férfi hazafelé sétált az 55-ös út mellett lévő kerékpárúton 2015. július 18-án hajnalban. Mögötte két román férfi haladt, akikkel egy mórahalmi szórakozóhelyen ismerkedett össze. Egyikőjük Domaszék külterületén hátulról egy sörösüveggel fejbe vágta a sértettet, majd lerántották az árokba, ahol bántalmazták. A nála lévő készpénzt elvették és elmenekültek. A 26 éves férfi 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrsének nyomozói 2015. július 19-én délután elfogtak két román állampolgárt, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók. A rendőrök megtalálták náluk a sértettől elvett öngyújtót.

A 20 és 21 éves férfi a bántalmazást elismerte, de tagadták, hogy a férfitól elvették volna a pénzét.

A rendőrök rablás bűntettének megalapozott gyanúja mindkét feltételezett támadót őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint 32 kilót fogyott január óta

Pintér Melinda azt mondja, a diétához ugyan kellett akaraterő, a rendszeres mozgást azonban kifejezetten élvezte. Tovább olvasom