Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Toroczkai Hunniát építi - és nem fizet

Szeged - Hetvenezer forintra büntették gyülkezési joggal való visszaélés miatt, de nem fizet Toroczkai László. - Nyomoz az ügyészség, egyelőre nincs vádemelés. Ez részben pszichikai játék - mondta a szegedi származású fiatalember.

Gyülekezési joggal való visszaélés miatt hetvenezer forintra büntették Toroczkai Lászlót, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnökét - tájékoztatott maga az érintett. Hozzátette: nem fog fizetni, fellebbez.

Toroczkai október 22-én a rendőrség tiltása ellenére az Operához vezetett demonstrálókat. A gyülekezési joggal való visszaélés miatt a VI. kerületi rendőrkapitányság járt el vele szemben, rendzavarás miatt pedig október 25-én a Pesti Központi Kerületi Bíróság elé állították, majd ügyét áttették az illetékes ügyészségre, mert a bíróság feltételezése szerint törvény vagy hatósági személy elleni izgatás bűnét követte el.

- Nyomoz az ügyészség, egyelőre nincs vádemelés. Ez részben pszichikai játék - mondta a szegedi származású fiatalember, aki írással, gyerekneveléssel tölti a mindennapjait, valamit, - ahogy fogalmazott Budaházy Györggyel együtt "építi Hunniát."


Olvasóink írták

 • 3. söprű 2007. november 14. 11:56
  „Kedvenc "rendőrségetek" 10 millát próbált rajta legutóbb behajtani, mint kiderült törvénytelenül... Azt viszont szívesen látnám hogy Gergényi és főnökei saját zsebből kifizetik az összetört tv-székházat és kárpótolják a tavaly okt. 23-ai sebesülteket”
 • 2. EmilioEstevez 2007. november 14. 09:41
  „Ez az ember gyereket nevel, ez!

  Nevetséges összeg ez a hetvenezer forint is, azt kellene megfizettetni velük, amit az egy év alatt ők és kedves barátaik okoztak. A másik oldallal együtt akik ellen tüntetnek, jó lenne ha eltünnének a közéletből, a megyéből, az országból - menjenek Hunniába!!!!”
 • 1. DBLaci 2007. november 13. 18:03
  „Éljen a Magyarok Hazája, Hunnia!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nemzetközi hárfaverseny kezdődött Szegeden

Szeged - A 28 év alatti művészek bemutatkozásával kedden elkezdődött az I. Nemzetközi Hárfaverseny… Tovább olvasom