Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Tuti nem bukik le a trafinál! Lézerérzékelő és ülésfűtés nyerhető ma az Ajándékosztásban!

Csongrád megye – Ha december, akkor karácsonyi ajándékosztás a delmagyar.hu-n. Idén sincs ez másképp. Jöjjön, játsszon, nyerjen minden nap! Ma egy digitális fényképezőgép lehet az öné!

Idén decemberben is kinyílnak a delmagyar.hu adventi naptárának ablakai. Elindult az ajándékosztás játékunk, amelyben minden nap értékes nyereményeket nyerhet! Sőt, ha szerencséje van, akkor a fődíjak egyikét – egy Sony 81 centiméteres képátlójú LED TV-t, egy ABM Univerzális beépíthető navigációs egységet, vagy egy Sony Ericsson Xperia Arc S mobiltelefont – is a karácsonyfája alá teheti! Ehhez mindössze játszania kell velünk!

Ma egy Kiyo DRS 500 külső lézer érzékelőt és két üléshez Kiyo ülésfűtést lehet nyerni. Előbbivel esélye nem lesz a rendőröknek arra, hogy bemérjék önt! Hiszen az érzékelő még időben kiszúrja a trafit, így önnek már csak (vész)fékeznie kell... És ezt mennyivel könnyebb, ugye, télen, ha meleg ülésben, kényelmesen vezetünk!

A KIYO DRS 500 lézerdetektor, kétfejes külső lézer-érzékelő professzionális megoldást kínál a lézeres sebességmérők érzékelésére, akár már 2 kilométeres távolságból. A készülék két lézer érzékelője az első rendszám környékén, vagy a légbeömlőben elhelyezve nagy biztonsággal működik. A KIYO DRS 5OO lézerérzékelő tripla fotodióda rendszerével és speciális gyűjtőlencséi segítségével érzékeli, és jelzi a lézeres sebességmérő készülékeket, akár fixen telepített, akár gépkocsiba szerelt. A nagylátószögű kialakítású szenzorok álló helyzetben 175°-os, mozgás közben 110°-os érzékelésre képesek, így a KIYO DRS 500 akár már fordulás közben is képes a rendőrségi mérést jelezni.Az ülésfűtés jellemzői: A termék két háromfokozatú LED-es kapcsolóval rendelkezik, amely diszkréten beépíthető, akár a gyári kapcsolóhelyekre is! A készülékben egy bimetál elvű elektronikai egység van, amely két hőmérsékletet figyel: a minimumot és a maximumot. A minimum hőmérséklet alatt a bimetál áramot ad a fűtőszálaknak, amely felmelegszik, a maximum hőmérséklet elérésekor pedig elveszi az áramot, mindaddig amíg le nem esik a minimum hőmérsékletre a fűtőlapok hőmérséklete. A kapcsoló beszerelhető a középkonzolba, a gyári üres kapcsoló helyekre, a váltókar környékére, de akár az ülés melletti B oszlop műanyag borításába is.Mire vár még?! Irány a játék oldala!

Olvasóink írták

 • 6. liza 2011. december 11. 19:15
  „Köszönöm fedora! Az én nagymamám is több évtizede előfizető, játszottam már többször az ő nevében, hátha nyer valami kis apróságot, de sajnos még soha, viszont a reményt nem adjuk fel! :)”
 • 5. fedora 2011. december 11. 14:36
  „Én meg aszt gondolom hogy van olyan ismerősöm ,aki közel 40- éve DM - ÉLŐFIZETŐ és esélye nincs ilyen ki bővített játék lehetőséggel a nyerésre , Csongrád Megyében!!!!! LIZA nálad van a pont ::::”
 • 4. liza 2011. december 11. 09:47
  „2. küzsu 2011.12.10. 12:25
  "Csak,hogy tudd"!!! Köszi most mát tudom. A stílusodról meg ne is beszéljünk...!”
 • 3. kis_vakond 2011. december 10. 21:34
  „engem inkább jobban érdekel az, hogy vajon mi vitte rá a szerkesztőségeket, hogy törvénysértésre buzdító ajándékot adjanak, lézerdetektorra gondolok persze. Nem régiben még mindenki, köztük én is azon akadtunk ki, hogy Lázár Jánosnak lézerblokkolós autója van, most meg detektort lehet nyerni? nem értem én ezt. Valaki okosabb elmagyarázná, hogy miért okés?”
 • 2. küzsu 2011. december 10. 12:25
  „Csakhogy tudd ez online újság és a nyugatmagyar.hu-n szintén ez a játék megy mivel gondolom ugyanaz a szerkesztőség !”
 • 1. liza 2011. december 10. 10:31
  „9 nap alatt összesen 2 Csongrád megyei nyert a játékban... Éppenséggel ők pont szegediek, szerencsére! Sokkal jobb lenne, ha mondjuk csak Csongrád megyei lakcímmel lehetne játszani. Többen nyertek már Veszprém megyéből is. Ők majd eljönnek az ajándékért, vagy postán küldik el nekik? Nem akadékoskodni akarok csak hát a lap mégis csak Szegedhez, Csongrád megyéhez kötődik, ha jól tudom.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fellegi: Mérlegelni kell, hogy pozícióhoz kötött-e az IMF-delegáció vezetése

Jelen pillanatban a nemzeti fejlesztési minisztériumot vezetem, ebben a minőségemben voltam itt - mondta Szegeden Fellegi Tamás. Tovább olvasom