Szentes és környéke

2011.01.26. 10:27

Látogatási tilalom a szentesi kórházban

Szentes - Szerdától látogatási tilalmat rendeltek a Dr. Bugyi István Kórházban. Az intézmény közleménye szerint a tisztiorvosi szolgálat folyamatosan figyelemmel kíséri az influenza-járvány alakulását Szentes és Csongrád vonatkozásában.

Delmagyar.hu

Kedden a megbetegedések száma elérte azt a szinten, amely alapján látogatási tilalmat kell elrendelni. A látogatási tilalom valamennyi osztályra vonatkozik, a szakellátás azonban zavartalanul folytatódik, és szükség esetén új fekvőbetegeket is fölvesz az intézmény.

A kórház egyébként csütörtökön 17 órai kezdettel rendezi még éves ünnepi tudományos ülését a megyeháza dísztermében. A tanácskozás keretében adják a Bugyi István emlékérmet, amit idén két főorvosnak, Szigethy Zsuzsannának és Pap Zoltánnak ítélt oda a döntéshozó grémium. Tudományos munkássága elismeréseként Berki Sándor főorvost és Kovács Gábor ápolót is köszöntik majd. Az ülésen több szakmai előadást is tartanak az intézmény gyógyítói.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!