Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Új csatornát indít a TV2 Csoport

Saját gyártású műsorokkal erősít a FEM3 és a PRO4, ősszel pedig indul a SuperTV2.
Hosszú távú stratégiai terv keretében nagy volumenű fejlesztést hajt végre, megújítja, egyben újabb csatornával bővíti kábelportfólióját a TV2 Csoport. Új műsorblokkokkal, saját gyártású tartalmakkal erősít a FEM3 és a PRO4, ősszel indul a SuperTV2 nevű prémium csatorna.

Anyacége, a ProSiebenSat.1 hosszú távú fejlesztési koncepciójának részeként jelentős technikai fejlesztéseket hajt végre, valamint megújítja kábelcsatornáit, és a meglévő portfóliót megerősítve újabb kábelcsatornát indít a TV2 Csoport. A nemzetközi médiavállalat részéről a magyar piacon az elmúlt időszak legnagyobb mértékű invesztíciójának célja, hogy egy 4 éves terv keretében, új stratégia mentén erősítse a TV2 Csoport piaci pozícióját.

- A stratégiaváltás a TV2 Csoport hosszú távú stabilitását, a disztribúciós bevételek kiaknázásának lehetőségét szolgálja. Bizonyítja egyúttal a tulajdonosok elégedettségét a TV2 Csoport elmúlt féléves nézettségi eredményeivel és a programráfordítások hatékonyságával. Az invesztíció egyértelműen mutatja a ProSiebenSat.1 elkötelezettségét a hazai leányvállalat iránt valamint azt a tényt, hogy komoly potenciált látnak a hazai piacban és a TV2 márkában – mondta Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója.


A fejlesztési terv első elemeként, a 2010-ben indult, elsősorban női célközönségnek szóló FEM3 és a 2011-ben indított, férfiakat megcélzó PRO4 mellé harmadikként egy általános szórakoztató, prémiumtartalmakat is kínáló csatorna sorakozik fel. A 2012 őszén, SuperTV2 néven induló televízióadó nagy költségvetésű, saját gyártású műsorokkal, premierfilmekkel és sorozatokkal várja nézőit. Ezek mellett az aktuális tévés trendeknek megfelelően, a TV2-n már megismert márkák kiterjesztése is látható lesz az új csatornán, illetve egyes műsorok a TV2-es premier előtt kerülnek képernyőre.

A SuperTV2 elindítása mellett megújul a TV2 Csoport további két kábelcsatornája is. A FEM3-on új, saját gyártású műsorokkal valamint tematikus, elsősorban a női célcsoportnak szóló műsorblokkokkal bővül a kínálat. A PRO4 szintén saját gyártású műsorokkal erősít, melyek a csatorna férfias jellegét kívánják hangsúlyozni.

Mindemellett a TV2 megerősítésére is sor kerül, az őszi műsorstruktúra legfontosabb eleme a világ egyik vezető tehetségkutató formátuma, a Voice című szuperprodukció.

Az invesztíció fontos része, hogy mind a TV2, mind a SuperTV2 ősztől HD minőségben sugároz.

A TV2 Csoport hamarosan bővebb információkkal is szolgál a kábelcsatornák konkrét műsorterveit illetően.

Olvasóink írták

 • 5. akyra 2012. július 13. 23:42
  „Nekem megfelelne 4 magyar csatorna!
  1. Általános hírek az országból és a nagyvilágból. Kitétel, egyetlen negatív hírek nem lehet benne! (megölte, kifosztotta, elkábította, megerőszakolta, betörtek, ellopták, leszerelték, felgyújtotta,stb.)
  2. Aktuális képek a nagyvilágból. Városok, országok, népek, életek, természet, állatvilág, nemzetek konyhája.
  3. Sport, egészséges élet.
  4. Művészetek, kultúra,vetélkedők, mesterségek, színház, koncertek, zene.”
 • 4. reggiszt 2012. július 13. 12:17
  „És a "megölte,leszúrta,elfogta" kékfény tényeket is.”
 • 3. Egyolvasó 2012. július 13. 05:33
  „Végre már jobb minőségben nézhetjük az újabbnál-újabb leendő celebeket.”
 • 2. PerryMason 2012. július 12. 20:03
  „A legjobb fejlesztés az lenne, ha végre nem agyon ismételt filmeket adnának és nemcsak 2-3 év után láthatnánk mozifilmeket...”
 • 1. Ebgondolat 2012. július 12. 16:08
  „Már épp akartam írni, hogy a legalapvetőbb fejlesztés az lenne, ha végre áttérnének a HD sugárzásra, amikor a cikk végén olvasom, hogy nem csak a TV2, de új csatornája is HD-ben sugároz! :))
  Ráadásul az m1-nek már 3D-s csatornája is van! Úgy látszik, lassan csak el indul valami....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Napi cukiság: sót nyalogat a kagyló az asztalon

Napok alatt vált az internet sztárjává egy kagyló, amit videóra vettek, ahogy "sót nyal". Valójában… Tovább olvasom