Délmagyar logó

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 6°C | 16°C Még több cikk.

Elveszett kulcsot keres a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait. Böngésszen nálunk, ha Ön is elvesztett valamit és írja meg nekünk, ha keres valamit!

Elveszett gyűrű
Elvesztette gyűrűjét olvasónk 2017.10.07.-én. Damaszk acél (mintha ujjlenyomat mintás ezüst gyűrű lenne) 5 kék kővel benne. Aki megtalálta kérjük értesítse a gazdáját. Telefonszám: +36706020454

Talált telefon
Olvasónk a 30/259-7304-es számról jelezte, hogy pár napja a szegedi Retek utca környékén talált egy okostelefont. Várja a gazdája jelentkezését.

Elveszett kulcs, naptár
Szegedi olvasónk csütörtökön elveszítette kocsija kulcsát a szegedi Takaréktár utca 5. szám alatt, majd később az éves naptárát is. Utóbbit valószínűleg a kocsi tetején felejtette, és amíg a Rókusi templom felé hajtott, szétszóródhatott. Mindkettő nagyon fontos lenne neki. A 62/437-253-as vagy a 20/473- 5701-es számon keresheti a becsületes megtaláló.

Új rovatunkban szeretnénk segíteni azoknak, akik elvesztették értékes, szükséges vagy csak simán kedvenc tárgyukat és azoknak is, akik talált tárgyaikat juttatnák vissza tulajdonosaiknak.

Naponta frissülő cikkeinkben listát készítünk kulcsokról, iratokról, cicákról, kutyákról és mindenről, ami épp nem a saját tulajdonosánál van. A Délmagyarország Csörög rovatában naponta kapunk telefonokat elvesztett tárgyakról, ezeket ezentúl a Talált Tárgyak Oldalán is megtalálhatja. De írja meg nekünk közvetlenül a tudosito@delmagyar.hu címre, mit keres, vagy épp mit talált.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elveszett kulcsot keres a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait.… Tovább olvasom