Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Elveszett tornazsákot és iPhone-t keres a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait. Böngésszen nálunk, ha Ön is elvesztett valamit és írja meg nekünk, ha keres valamit!

Elveszett iPhone

Egyik olvasónk egy iPhone 6-os készüléket vesztett el a Hungi és a Móra Ferenc múzeum között. A megtalálónak jutalmat ígért. Ha bármit tud a készülékről, azt kérjük, hogy ezen a számon jelezze: +3630 8480 986.

Elveszett tornazsák

Pár napja a 14:47 órási 20-as buszon SZTK-tól a Vadkerti tér felé tartó járaton felejtette olvasónk gyermeke a tornazsákját, benne teljes tartalmával. Kérjük, aki megtalálta jelentkezzen a 70/948-2225-ös telefonszámon vagy a kendebaba@gmail.com e-mail címen.

Talált kulcscsomó

Vásárhelyi olvasónk jelezte, hogy egy nagy kulcscsomót talált a Hunyadi utcában, a kórház mellett, és leadta a betegfelvevő pultnál.

Elveszett táska

A 20/233-5300-s számról telefonáló olvasónk tegnap reggel 8 óra 30 perc körül elhagyta zöld válltáskáját a szegedi 4-es villamoson, a Budapesti körút és a Dugonics tér között. Lakáskulcs és szemüveg volt benne. A becsületes megtaláló a fenti számon éri el a tulajdonost.

Elvesztette a tárcáját

A 30/382-6237-es számról jelentkező olvasónk szombaton Szegeden, a Mars téri buszpályaudvaron a padon felejtette a pénztárcáját, amelyben benne voltak fontos iratai. Kér, ha valaki megtalálta, hívja fel.

Új rovatunkban szeretnénk segíteni azoknak, akik elvesztették értékes, szükséges vagy csak simán kedvenc tárgyukat és azoknak is, akik talált tárgyaikat juttatnák vissza tulajdonosaiknak.

Naponta frissülő cikkeinkben listát készítünk kulcsokról, iratokról, cicákról, kutyákról és mindenről, ami épp nem a saját tulajdonosánál van. A Délmagyarország Csörög rovatában naponta kapunk telefonokat elvesztett tárgyakról, ezeket ezentúl a Talált Tárgyak Oldalán is megtalálhatja. De írja meg nekünk közvetlenül a tudosito@delmagyar.hu címre, mit keres, vagy épp mit talált.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

IPhone 6-ot és személyes iratokat keres a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait.… Tovább olvasom