Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

A belváros kellős közepére is jutott a kidobott karácsonyfákból - fotók

A járda közepén várják a begyűjtést az egykor szebb napokat is megélt karácsonyfák.
"Szeged, Széchenyi tér, 2019. január 11, déltájt. Ha vége az ünnepeknek, akkor nincs mese: muszáj, hogy a Széchenyi térre is jusson egy két lebontott karácsonyfa...." - írta olvasónk csatolt fotói mellé. A Széchenyi téren sétálva, szó szerint a belváros kellős közepén, a járdán hevert 3 kidobott, egykor szebb napokat is megélt fenyőfa. A pár hete még karácsonyfaként tündöklő növényeket mindkét irányból emberek kerülgették, szemlátomást nem értették, hogy kerültek oda.

Valószínűleg a begyűjtést várják, ugyanis ahogy ebben a cikkünkben is írtuk, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. idén is külön fenyőjáratokat szervez, hogy összegyűjtse a kidobott karácsonyfákat. Szeged magánházas területein – Újszeged, Szőreg, Újszőreg, Tápé, Petőfitelep, Új-Petőfitelep, Baktó, Fodorkert, Béketelep, Kiskundorozsma, Móraváros, Rókus, Szentmihály, Kecskés-telep, Klebelsberg-telep, Gyálarét és Alsóváros – január 12-én és 19-én, szombaton 6 órától gyűjtik be a fenyőfákat. A lakótelepeken kidobott a fenyőfákat január harmadik és negyedik hetében hétköznapokon a szokásos hulladékgyűjtési időpontokban, reggel 6-tól gyűjtik össze.
Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A gonosz pestisdoktor, a forgalomirányító medve és a lakópark királya: furcsa szerzetek lepik el Szegedet - fotók

A gonosz pestisdoktor, a forgalomirányító medve és a lakópark királya: furcsa szerzetek lepik el Szegedet - fotók
Hóból - és hóban - minden készülhet. Ezt bizonyítják Szeged lakói a téli havazások alkalmával -… Tovább olvasom