Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Csúnyán pórul járt egy szegedi erkélyen, másutt meg vetkőzött a Mikulás - fotók

Lehet, hogy rossz ajándékot hozott? Vagy bosszút álltak rajta a virgács miatt? Vetkőző Mikulásról is kaptunk hírt, csak a ruháit hagyta hátra.
Lehet, hogy aki felszerelte, nem nézte meg az utcaszintről, hogy fest ez a körülbelül életnagyságú Mikulás alulról, a járókelők szemszögéből. Úgy, mintha fel lenne akasztva, és hátravetett fejjel, kétségbeesetten kapaszkodna a kötélbe. Vagy mintha nem is lenne feje.
 

Ekkora fejetlenség uralkodott volna idén az Északi-sarkon? A manók összecserélték az ajándékokat?  Ufóval ütközött a repülő szán? Megijedt, hogy lebukik, és elvesztette a fejét? Esetleg rájött, hogy ő tulajdonképpen nem létezik, és alulfizetett kínai munkások rakták össze az ajándékok nagy részét, nem a Mikulás manói?

Van fantáziánk, el tudunk mi képzelni már mindent, meg annak az ellenkezőjét is. Lehet persze, hogy a szobából nagyon jól mutat az elrendezés.
 
Fotók: Farkas Judit
 

Itt még nincs azonban vége a különös észleléseknek: olvasónk arról szerzett bizonyítékot, hogy a Mikulás a munka végeztével megszabadult ruháitól, és egy kukában helyezte el azokat.
Fotók: olvasó-tudósító/Zaka Emőke
Fotók: olvasó-tudósító/Zaka Emőke


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kabrióból osztotta ajándékait tegnap a Télapó Szegeden - Ön is látta a Mikulást? Le is fotózta? Küldje be!

Kabrióból osztotta ajándékait tegnap a Télapó Szegeden - Ön is látta a Mikulást? Le is fotózta? Küldje be!
A villamosra várt tegnap Szegeden a Mikulás, de láttak motoros Télapót is - egy kabrióval is járták… Tovább olvasom