Délmagyar logó

2019. 03. 23. szombat - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Mi folyik itt? Azt nem tudjuk, de biztos, hogy nem a jó helyen teszi - megszüntették a szivárgást

Tudósítónk küldte ezt az érdekes megfigyelést.
A Boszorkányszigetnél van egy szivattyú, talán. Sajnos hirtelen nem sikerült kiderítenünk, hogy pontosan mi célt szolgál, de annyit mindenképp sikerült megállapítanunk, hogy víznek nem kellene folyni a lábazatából.
Ha ön tudja, hogy mi az az épület, amiből a minivízesés kibukkant, írja meg nekünk és megírjuk olvasótárasinak is! - írtuk szombaton: a rejtély megoldódott, a részleteket itt olvashatják.


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Simán két helyet elfoglalni már nem is kihívás - újabb fotóválogatás szegedi parkoló tehetségekről

Simán két helyet elfoglalni már nem is kihívás - újabb fotóválogatás szegedi parkoló tehetségekről
A családi parkolóban két helyet foglaló polgártársunk viszi a prímet, de a többinek is van még min… Tovább olvasom