Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Szerelmes majomszemek néznek vissza az autósokra a Tisza Lajos körúton - Fotó

Az ÁJTK épülete melletti legfelső jelzőtábla nemcsak a főútvonalat jelzi.
A mai kátyúhíreink után jól jön némi megmosolyogtató hír is Szeged utcáiról. Csákvári Lászlónétől kaptuk a képet erről a szerelmes majomszempárról az ÁJTK mellett. Úgy látszik, valaki szeretett volna mosolyt csalni a szegedi autósok arcára. Néhányukéra biztosan sikerült.
 
Fotó: Csákvári Lászlóné
Fotó: Csákvári Lászlóné


  Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bokára vadászik a hatalmas kátyú a Nagy Jenő utcán

Bokára vadászik a hatalmas kátyú a Nagy Jenő utcán
A gyalogosátkelőnél csak óvatosan. Tovább olvasom